- 39%
Προσφορά!

Ζεστά γάντια TOUCH για το χειμώνα και δωροεπιταγή

Τα θερμικά γάντια είναι ιδανικά για ποδηλασία, οδήγηση, τρέξιμο, κάμπινγκ, πεζοπορία, αναρρίχηση και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Τα χειμερινά γάντια ποδηλασίας είναι επίσης ένα ιδανικό δώρο για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας αυτόν τον χειμώνα.

19,99 32,90

Εκκαθάριση
Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 19,99 / τεμ.22x 16,99 / τεμ.33x 14,99 / τεμ.

Μέγεθος: L/XL

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ

Τα τρία δάχτυλα είναι κατασκευασμένα από καλύτερο αγώγιμο υλικό, με ανώτερη τεχνολογία οθόνης αφής, κατάλληλο για λειτουργίες πολλαπλής αφής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ή άλλες συσκευές με οθόνη αφής σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να βγάζετε τα χειμερινά σας γάντια.

 

ΥΛΙΚΟ

Κατασκευασμένο από βελούδινο ύφασμα.

 

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΙΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Με σιλικόνη στην παλάμη των αγωνιστικών γαντιών, αυξάνουν την αντοχή στην τριβή. Με αυτό τα ζεστά χειμερινά γάντια, θα έχετε σταθερό κράτημα στα εργαλεία και θα είστε πιο ασφαλείς και πιο σταθεροί όταν κάνετε ποδήλατο ή γυμναστική.

ΓΑΝΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Τα θερμικά γάντια είναι ιδανικά για ποδηλασία, οδήγηση, τρέξιμο, κάμπινγκ, πεζοπορία, αναρρίχηση και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Τα χειμερινά γάντια ποδηλασίας είναι επίσης ένα ιδανικό δώρο για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας αυτόν τον χειμώνα.

Διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@funavocado.gr.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/