Διανομη

ΔΙΑΝΟΜΗ

Ο πάροχος θα παραδώσει τα αγαθά ή τις υπηρεσίες εντός του συμφωνηθέντος χρόνου. Ο συμβατικός εταίρος για την παράδοση των αποστολών είναι η Expedico, αλλά ο πάροχος διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει άλλη υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό του επιτρέψει να εκπληρώσει την παραγγελία πιο αποτελεσματικά.

Ο πάροχος αποστέλλει όλα τα είδη εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά.

Μόλις παραδοθεί το δέμα σας στην υπηρεσία ταχυμεταφορών, θα λάβετε μια ειδοποίηση στη διεύθυνση email σας με τον αριθμό παρακολούθησης του πακέτου και έναν σύνδεσμο όπου μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση παράδοσης εάν το επιθυμείτε.

Η παράδοση πραγματοποιείται συνήθως το πρωί και πριν από την παράδοση θα ειδοποιηθείτε από την υπηρεσία παράδοσης μέσω e-mail ή Μηνύματα SMS ή κλήσεις. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, ο ταχυμεταφορέας μπορεί να αποθηκεύσει το δέμα στο πλησιέστερο μηχάνημα δεμάτων ή κατάστημα δεμάτων Expedico. Σε αυτήν την περίπτωση, θα λάβετε ένα μήνυμα SMS με έναν κωδικό για να παραλάβετε το δέμα.

Σημείωση: Ενδέχεται να υπάρχει πρόσθετο κόστος κατά τη μετάβαση σε κατάστημα πακέτων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε απευθείας με την υπηρεσία παράδοσης της Expedico Σλοβενίας.

Η τιμή αποστολής είναι 3.99€.

Σε περίπτωση αντικαταβολής θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον ποσό 1.99€. Μπορείτε να αποφύγετε αυτά τα κόστη εάν πληρώνετε με πιστωτική κάρτα.

Παραδίδουμε τα αγορασμένα προϊόντα μόνο στην Ελλάδα.

Για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΑΓΟΡΑΣ ΣΑΣ

Εφόσον κατανοούμε ότι αγοράσατε το προϊόν χωρίς να το δείτε ή να το δοκιμάσετε, σας επιτρέπουμε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών χωρίς εξήγηση. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το προϊόν (π.χ. με διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα) ή να το επιστρέψετε εάν φτάσει κατεστραμμένο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις επιστροφές και τις αντικαταστάσεις ΕΔΩ.

Σε περίπτωση παραπόνων ή υπαναχώρησης από τη σύμβαση, έχετε επίσης ορισμένες υποχρεώσεις, επομένως ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

–  Ανοίξτε τη συσκευασία προσεκτικά και διατηρήστε την άθικτη.

–  Πάρτε την απόδειξη, καθώς περιέχει τη διεύθυνση όπου μπορείτε να επιστρέψετε το πακέτο.

– Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο προϊόν, δοκιμάστε το προσεκτικά εάν χρειάζεται – προσέξτε να μην προκαλέσετε ζημιά στο προϊόν.

– Μην αφαιρείτε τις ετικέτες μέχρι να βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε το προϊόν.