- 42%
Προσφορά!

Τάμπλετ LCD για σχέδιο και γραφή – Boardy

Ξεχάστε το χαρτί, σχεδιάστε και γράψτε στο tablet LCD όσο θέλετε. Απόλαυση όπως δεν έχετε ξαναζήσει. Συγκινεί ιδιαίτερα όλα τα παιδιά, που γίνονται δημιουργικά και χαλαρά.

20,99 35,99

Εκκαθάριση
Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 20,99 / τεμ.22x 17,99 / τεμ.33x 15,99 / τεμ.

Χρώμα: Μαύρο

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

ΧΑΛΑΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Δεν χρειάζεται πλέον να κοιτάμε γυαλιστερές οθόνες που δεν είναι καλές για τα μάτια των παιδιών. Αυτό το tablet LCD δεν ακτινοβολεί και η οθόνη του δεν αστράφτει. Τα παιδιά μπορούν έτσι να δημιουργήσουν πάνω του για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ανησυχία και να παραδοθούν ελεύθερα στη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Το tablet είναι φυσικά κατάλληλο και για χρήση από ενήλικες.

ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Τέλος, εσείς και τα παιδιά σας θα μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να σχεδιάσετε αμέριμνοι. Δηλαδή, το tablet έχει τη δυνατότητα να διαγράψει και να αποθηκεύσει ό,τι έχει δημιουργηθεί. Τώρα δεν θα χρειάζεται πλέον να το σκέφτεστε αν κάνετε λάθος στο σχέδιο. Αυτό θα προσφέρει επίσης επιπλέον χαλάρωση στα παιδιά κατά τη δημιουργία. Η λειτουργία κλειδώματος αποτρέπει επίσης την τυχαία διαγραφή σχεδίων.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να απασχολήσετε τα παιδιά με ένα παιχνίδι που είναι εύκολο στα μάτια τους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης διαδρομής με αυτοκίνητο, ταξίδι με αεροπλάνο, βόλτα με τρένο κ.λπ. Οι ώρες που περνάτε μπροστά στις γυαλιστερές οθόνες των τηλεφώνων και των συνηθισμένων tablet θα ανήκουν στο παρελθόν. Αυτό το tablet σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή τους και χωράει εύκολα στο σακίδιο ενός παιδιού.

EΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ

Το tablet υποστηρίζει έως και 100.000 φορές γραφής, έχει ενσωματωμένη αντικαταστάσιμη μπαταρία, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμο όταν το χρειάζεστε. Το μολύβι που περιλαμβάνεται είναι σταθερά συνδεδεμένο με το tablet, ώστε να το έχετε πάντα στο χέρι. Μπορείτε επίσης να γράφετε στο tablet με τα δάχτυλά σας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαστάσεις: Ύψος: 26 cm, Πλάτος: 16.3 cm

Υλικό: πλαστικό

Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπλε-Μαύρο και Ροζ-Μαύρο

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/