-31%

Αυτοκόλλητο παραθύρου GlassGuard® 3D (100×45 cm) και δωροεπιταγή

Η διακοσμητική μεμβράνη GlassGuard® 3D για γυαλί είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν μεγαλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής, προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτό το διακοσμητικό αυτοκόλλητο παραθύρου είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, ανθεκτικό και μια εξαιρετική αντικατάσταση για τις παραδοσιακές κουρτίνες.

Εκκαθάριση

21,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 21,992x 18,903x 16,90
Κωδικός προϊόντος: OknFolija Κατηγορίες: , , , ,

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ

Το αυτοκόλλητο παραθύρου GlassGuard® παρέχει ημι-ιδιωτική προστασία εμποδίζοντας τους γείτονές σας να κρυφοκοιτάξουν στο διαμέρισμά σας και να σας κατασκοπεύσουν.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Κατασκευασμένο από premium πολυεστέρα PET, το διακοσμητικό αυτοκόλλητο παραθύρου είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και μπορεί να επανατοποθετηθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Το αυτοκόλλητο GlassGuard® παρέχει προστασία από το 96% των ακτίνων UV που βλάπτουν το δέρμα ενώ συμβάλλει στον έλεγχο του ενεργειακού κόστους μειώνοντας τη θερμότητα των ακτίνων του ήλιου.

ΜΙΑ ΚΟΜΨΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Αντικαταστήστε τις παραδοσιακές κουρτίνες με ένα κομψό και όμορφο διακοσμητικό αυτοκόλλητο παράθυρου GlassGuard® 3D.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: PET πολυεστέρας
Μοτίβο: 2 διαφορετικά μοτίβα (λουλούδια ή ρίγες)
Διαστάσεις αυτοκόλλητου: 100cm x 45cm

Το αυτοκόλλητο παραθύρου είναι κατάλληλο για επίπεδες, καθαρές και λείες επιφάνειες. Μην το τοποθετείται σε πλαστικές, σπασμένες ή ανώμαλες επιφάνειες.

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.