- 29%
Προσφορά!

Γλυπτό κήπου – Γέρος χαμογελαστός και δωροεπιταγή

Μοναδικό και διασκεδαστικό γλυπτό γέρου με χαμόγελο για τον κήπο. Είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, καθαρίζεται εύκολα και διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και απολαύστε το χαμόγελο στον κήπο σας.

23,99 33,99

Εκκαθάριση
Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 23,99 / τεμ.22x 20,99 / τεμ.33x 17,99 / τεμ.

Μοντέλο: A

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: DrevSmes Κατηγορία:

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Το γλυπτό του χαμογελαστού γέρου είναι ένα διασκεδαστικό και μοναδικό κομμάτι για τον κήπο, που τραβάει την προσοχή με το χαμόγελό του και δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Δείξτε την αίσθηση του χιούμορ σας και κάντε τον κήπο σας ένα φιλόξενο μέρος.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Το γλυπτό του χαμογελαστού γέρου είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και καθαρίζεται εύκολα, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Ανθεκτικό και βολικό, απολαύστε τη χαμογελαστή παρουσία του για χρόνια.

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Η συντήρηση και ο καθαρισμός του γλυπτού του χαμογελαστού γέρου είναι απλή, καθιστώντας το μια πρακτική επιλογή για τη διακόσμηση του κήπου σας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Πλαστικό
Κατάλληλο για:
διακόσμηση σε φλοιό
Τεμάχιο συσκευασίας: 1
Μοντέλα: μοντέλο Α, μοντέλο Β

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/