- 20%
Προσφορά!

Φορητό τριπλό πληκτρολόγιο Bluetooth και δωροεπιταγή

Το φορητό πληκτρολόγιο Bluetooth Tri-Fold είναι εξαιρετικά εύχρηστο και ασύρματο, με touchpad και μπαταρία λιθίου υψηλής χωρητικότητας. Προσφέρει πληκτρολόγηση υψηλής ποιότητας οπουδήποτε χάρη στο chipset Bluetooth 5.1 και τη διάταξη πλήκτρων σε στυλ φορητού υπολογιστή και είναι συμβατό με τρεις συσκευές Bluetooth.

39,99 49,99

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 39,99 / τεμ.22x 33,99 / τεμ.33x 29,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: ZlozTipk Κατηγορία:

ΦΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Το φορητό τριπλό πληκτρολόγιο Bluetooth συνδυάζει φορητό και αναδιπλούμενο σχεδιασμό με μια άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης χάρη στην εξαιρετικά μεγάλη επιφάνεια αφής, την τεχνολογία Bluetooth 5.1 και την πλάτη από ψεύτικο δέρμα με άνετο κράτημα.

            ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ

Το φορητό πληκτρολόγιο Bluetooth Tri-Fold προσφέρει εμπειρία πληκτρολόγησης υψηλής ποιότητας όπου κι αν βρίσκεστε, χάρη στην τεχνολογία Bluetooth 5.1 και τη διάταξη πλήκτρων σε στυλ φορητού υπολογιστή. Επιπλέον, ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός του το καθιστά εξαιρετικά εύχρηστο.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Το φορητό πληκτρολόγιο Bluetooth Tri-Folding είναι συμβατό με μια ποικιλία συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Android, iOS και Mac (χωρίς κλειδιά κλειδώματος). Αυτό το καθιστά ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φορητό πληκτρολόγιο για καθημερινή χρήση, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ

Το φορητό πληκτρολόγιο Bluetooth Tri-Folding είναι φιλικό προς το περιβάλλον και βιώσιμο χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου υψηλής χωρητικότητας και τον συμπαγή, αναδιπλούμενο σχεδιασμό του, ο οποίος μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της μεταφοράς.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υλικό: ABS
Μέγεθος πληκτρολογίου: 346,86 x 106,09 x 8,8 mm (ξεδιπλωμένο),
187 x 106,09 x 17,8 mm (αναδιπλούμενο)
Διαστάσεις επιφάνειας αφής: 92,1 x 67,46 mm
Βάρος: 227 γρ
Γλώσσα έκδοση: Αγγλικά
Τύπος διεπαφής: Bluetooth/USB
Μετάδοση: Bluetooth 5.1
Chipset: Broadcom US bluetooth 5.1
Ποσότητα καναλιού σύνδεσης: 3 κανάλια
Τάση λειτουργίας: 3,7 V
Ρεύμα λειτουργίας επιφάνειας αφής: <10 mA
Ρεύμα αναμονής: <1 mA
Ρεύμα λειτουργίας κλειδιού: <4 mA
Ρεύμα ύπνου: 17uA
Χρόνος ύπνου: 10 λεπτά
Απόσταση εργασίας: 10μ
Χωρητικότητα μπαταρίας λιθίου: 210 mAh
Μέθοδος αφύπνισης: πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο
Εφαρμογή: Windows / IOS / Android / Mac
Ποσότητα: 1 τεμάχιο

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/