- 43%
Προσφορά!

Δίχτυ για ψάρια και καβούρια και δωροεπιταγή

Διχτυωτό δίχτυ σε σχήμα ομπρέλας – ποιοτικό δίχτυ για την αλίευση ψαριών ή οστρακοειδών. Απαραίτητο αξεσουάρ για ψάρεμα.

19,90 34,90

100 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 19,90 / τεμ.22x 16,99 / τεμ.33x 14,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: vrsa Κατηγορία:

ΣΧΗΜΑ ΟΜΠΡΕΛΑΣ

Χάρη στο ειδικό σχήμα του, το διχτάκι είναι εύκολο στη χρήση. Η μεταφορά είναι πρακτική, καθώς διπλώνει και καταλαμβάνει λίγο χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ

Το σχήμα ομπρέλας έχει 8 πλευρές και 16 εισόδους, έτσι επιτρέπει περισσότερα αλιεύματα.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ

Το πλέγμα δεν είναι κολλημένο, άρα είναι πιο ανθεκτικό. Οι διπλοί κόμποι εξασφαλίζουν ότι δεν σκίζεται εύκολα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υλικό: νάιλον
Καθαρό πάχος: 0,5mm
Διάμετρος: 90 cm

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/