-36%

Αιώρα – MaxRelax και δωροεπιταγή

Μια όμορφη αιώρα, σε λίγα μόνο λεπτά θα σας δώσει ένα διάλειμμα από μια δύσκολη μέρα εργασίας και θα σας επιτρέψει να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.

Εξοικονομήστε: 20,00 (35%)

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

35,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 35,992x 30,903x 26,90
Κωδικός προϊόντος: VisMrez Κατηγορία:

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Η αιώρα είναι το απόλυτο προϊόν χαλάρωσης και αυτή η βαμβακερή ξαπλώστρα με ζωηρά χρώματα είναι βέβαιο ότι θα φαίνεται υπέροχη στον κήπο σας και θα ολοκληρώσει στην καλοκαιρινή σας αίσθηση!
Μπορείτε να τοποθετήσετε την αιώρα MaxRelax στη βεράντα, στον κήπο ή να την πάρετε μαζί σας σε ένα πικνίκ ή κάμπινγκ. Απλώς δέστε την κάθε άκρη σε δέντρα ή ανθεκτικά κοντάρια και απολαύστε τις υπαίθριες διακοπές σας.

ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ

Όπως όλες οι αιώρες MaxRelax, έτσι και αυτή είναι χειροποίητη. Δηλαδή, το παραδοσιακό μας πλέξιμο στο χέρι είναι γνωστό για την εξαιρετική του ποιότητα.
Ένας μεγάλος αριθμός σχοινιών και επιπλέον οι ενισχυμένες άκρες συμβάλλουν επίσης στην αντοχή της αιώρας. Αυτή η αιώρα είναι ιδιαίτερη στο ότι είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο υλικό και επομένως ανθεκτική στη μούχλα και την υπεριώδη ακτινοβολία.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟΥ

Μπορείτε να πλύνετε την αιώρα MaxRelax στο πλυντήριο ρούχων στο πρόγραμμα ευαίσθητων ρούχων (30 °). Πριν το πλύσιμο, αφαιρέστε τα σχοινιά για να μην μπλέκονται μεταξύ τους. Η αιώρα πλένεται καλύτερα πριν από το χειμώνα. Αφού στεγνώσει τελείως, φυλάξτε την σε πλαστική σακούλα για να το προστατέψετε από τα παράσιτα. Δεν συνιστάται να βάζετε την αιώρα στο στεγνωτήριο. Βεβαιωθείτε ότι το δίχτυ ταλαντεύεται ελεύθερα και δεν τρίβεται στο έδαφος.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Πολύχρωμο
Υλικό: Βαμβάκι
Διαστάσεις: 260 cm x 150 cm
Μέγιστο φορτίο: 200 kg
2 σχοινιά στερέωσης
Περιλαμβάνει τσάντα αποθήκευσης

Dodatne informacije text