- 32%
Προσφορά!

Τρισδιάστατη αυτοκόλλητη καφέ ταπετσαρία (10 τεμάχια) – StoneWall και δωροεπιταγή

Με τις κορυφαίες τρισδιάστατες ταπετσαρίες μας, θα δώσετε σε κάθε χώρο την όψη σαν να είναι κατασκευασμένος από φυσική πέτρα.

1x = πακέτο με 10 αυτοκόλλητα (0,9 τ.μ)
2x = πακέτο με 20 αυτοκόλλητα (1,8 τ.μ)
3x = πακέτο με 30 αυτοκόλλητα (2,7 τ.μ)
5x = πακέτο με 50 αυτοκόλλητα (4,5 τ.μ)
10x = πακέτο με 100 αυτοκόλλητα (9,0 τ.μ)
15x = πακέτο με 150 αυτοκόλλητα (13,5 τ.μ)

Διαστάσεις ενός αυτοκόλλητου: 30 cm x 30 cm

25,99 37,99

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
11x 25,99 / τεμ.22x 22,99 / τεμ.33x 19,99 / τεμ.
Δημοφιλές
55x 18,99 / τεμ.1010x 18,99 / τεμ.1515x 18,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: StoneWall-R Κατηγορίες: , , ,

ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Θέλετε ο τοίχος σας να μοιάζει σαν να είναι κατασκευασμένος από φυσική πέτρα; Οι ταπετσαρίες StoneWall σάς επιτρέπουν να διακοσμήσετε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια για να μοιάζει με μια τέλεια φυσική πέτρα χωρίς περίπλοκες διαδικασίες και χωρίς να ξοδεύετε χρήματα.

ΠΟΙΟΤΙΚΟ 3D ΣΧΕΔΙΟ

Οι ταπετσαρίες StoneWall μας έχουν τρισδιάστατο σχέδιο για να δώσουν στο χώρο σας την όψη φυσικής πέτρας, είναι αδιάβροχες και πολύ ανθεκτικές, έτσι θα κρατήσουν πολύ καιρό.

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Δεδομένου ότι τα αυτοκόλλητα μας έχουν αυτοκόλλητη βάση, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε κόλλα και άλλα εργαλεία. Καθαρίστε καλά το σημείο που θέλετε να κολλήσετε το αυτοκόλλητο, αφήστε το να στεγνώσει, αφαιρέστε το χαρτί από το πίσω μέρος της ταπετσαρίας και κολλήστε το. Θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του χώρου.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: καφέ, Όπως στην εικόνα (Φυσική πέτρα)
Υλικό: PVC
Διαστάσεις ταπετσαρίας: 30cm x 30cm x 0.3cm
Στη συσκευασία παίρνετε 10 αυτοκόλλητες τρισδιάστατες ταπετσαρίες

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/