- 46%
Προσφορά!

Σετ ψεκασμού με υδρονέφωση και δωροεπιταγή

Αυτό το εκπληκτικό σετ θα σας επιτρέψει να δροσιστείτε με πολύ πιο άνετο και φυσικό τρόπο απολαμβάνοντας την αυλή σας ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία.

24,99 45,99

149 σε απόθεμα

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 24,99 / τεμ.22x 21,99 / τεμ.33x 18,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

Το σετ δίνει μια εκπληκτική αίσθηση φρεσκάδας και μια αίσθηση μείωσης της θερμοκρασίας. Όσο υψηλότερη είναι η εξωτερική θερμοκρασία, τόσο καλύτερη είναι η απόδοση του συστήματος. Οι ψεκαστήρες έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν ένα ευχάριστο νέφος νερού που εξατμίζεται γρήγορα και ανανεώνει τον αέρα.

ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ

Εκτός από τη θερμότητα, το σύστημα ψεκασμού εξαλείφει τα προβλήματα με τα έντομα και καταστέλλει τη σκόνη. Τα κουνούπια συχνά μας χαλάνε την απόλαυση το βράδυ, με την ομίχλη του νερού αυτό δεν είναι πλέον πρόβλημα! Αυτό το σετ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το πότισμα φυτών.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται για τη χρήση του συστήματος ψύξης με υδρονέφωση είναι μια σύνδεση ή μια βρύση αυλής με πίεση 2,5 – 4 bar. Προσφέρει μεγάλη δροσιά για τις ζεστές μέρες στους κήπους του σπιτιού σας, στα εστιατόρια, στις καφετέριες, στα ξενοδοχεία, στις πισίνες, στις παραλίες, στις αυλές – προσαρμόσιμο σε όλους τους τύπους ανοιχτών και ημιυπαίθριων χώρων! Κατάλληλο για όλα, ομπρέλες, τέντες, κινητές και σταθερές κατασκευές. Κατανάλωση νερού περίπου 2 λίτρα την ώρα ανά ψεκαστήρα.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ

1. Συνιστούμε να τοποθετήσετε τον σύνδεσμο 2,5 έως 3 μέτρα πάνω από το έδαφος.
2. Συνδέστε τον προσαρμογέα στη βρύση / πηγή νερού.
3. Αφήστε το νερό να ρέει ελεύθερα μέσα από το σύστημα για 1 λεπτό.
4. Συνδέστε όλα τα ακροφύσια στον σωλήνα εκτός από το πίσω ακροφύσιο.
5. Αφήστε το νερό να ρέει ξανά μέσα από το σύστημα (τουλάχιστον 2 λεπτά).
6. Κλείστε το νερό, συνδέστε το πίσω ακροφύσιο στον σύνδεσμο και εγκαταστήστε το σύστημα.
7. Στερεώστε τους εύκαμπτους σωλήνες με ιμάντες στερέωσης και βραχίονες.
8. Ανοίξτε το νερό και απολαύστε τον απαλό ψεκασμό.
9. Κλείστε τα ακροφύσια όταν δεν τα χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα και αφήστε τα καθαρά και στεγνά.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: πλαστικό
Μήκος: περίπου. 10 μ
Βάρος: περίπου. 195 γρ
Επιπλέον: τα ακροφύσια μπορούν να ρυθμιστούν με περιστροφή
Το σετ περιέχει:
1 x 10m σωλήνα
1 x σύνδεση με βρύση
1 x μειωτήρας
1 x γρήγορη σύζευξη
9 x διαχωριστικά
10 x πλαστικά ακροφύσια

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/