- 33%
Προσφορά!

Καθαριστικό Τριχών Κατοικίδιων (1+1 δώρο)

Πόσες φορές έχετε βρεθεί με τρίχες της γάτας ή του σκύλου σας να έχουν εισβάλει στα ρούχα σας;Με αυτό το πρωτοποριακό αφαιρετικό τριχών από σιλικόνη μπορείτε τελικά να απαλλαγείτε από όλες αυτές τις ενοχλητικές τρίχες εφαρμόζοντάς το απευθείας σε ρούχα και αντικείμενα κατοικίδιων ζώων ή βάζοντάς τις στο στεγνωτήριο.

 

19,99 29,90

468 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 19,99 / τεμ.22x 16,99 / τεμ.33x 14,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: OdsDlak Κατηγορίες: , ,

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ

Πόσες φορές έχετε βρεθεί να έχουν εισβάλει τρίχες της γάτας ή του σκύλου σας στα ρούχα σας; Με αυτό το πρωτοποριακό αφαιρετικό τριχών από σιλικόνη μπορείτε τελικά να απαλλαγείτε από όλες αυτές τις ενοχλητικές τρίχες εφαρμόζοντάς το απευθείας σε ρούχα και αντικείμενα κατοικίδιων ζώων ή βάζοντάς τις στο στεγνωτήριο.

 

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΟ

Κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας και καλυμμένο με αντιβακτηριδιακή γέλη, το Καθαριστικό Τριχών Κατοικιδίων είναι ένα μη τοξικό, υποαλλεργικό και ασφαλές προϊόν τόσο για τα παιδιά σας όσο και για τα τριχωτά σας κατοικίδια!

 

Χρώμα: Πορτοκαλί, Πράσινο

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/