- 38%
Προσφορά!

Σετ σακίδιο πλάτης για θαμνοκοπτικό MYBACK και δωροεπιταγή

Proteggiti mentre falci con un decespugliatore, e aumenta il tuo livello di comfort. Con questo set di zaino, il lavoro sarà molto più semplice e veloce.

25,99 41,90

296 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 25,99 / τεμ.22x 22,99 / τεμ.33x 19,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ

Είσαι κι εσύ από αυτούς που κρατούν όλο το βάρος στα χέρια τους ενώ κόβουν με θαμνοκοπτικό; Τώρα είναι η ώρα να αυξήσετε το επίπεδο άνεσης και αποτελεσματικότητάς σας.

Με αυτό το εξειδικευμένο σακίδιο, το θαμνοκοπτικό θα γίνει ο καλύτερος συνεργάτης σας για το κούρεμα του χόρτου.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Όχι μόνο το σακίδιο είναι εξαιρετικά άνετο, έχει και προστασία. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε πιθανά ατυχήματα που μπορεί να συμβούν κατά το κούρεμα του χόρτου.

ΑΝΑΠΝΕΥΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ

Η εργασία με το θαμνοκοπτικό δεν είναι εύκολη. Και γι’ αυτό ακριβώς χρειάζεστε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο βέλτιστου εξοπλισμού. Εξασφαλίστε την άνεση και την ασφάλεια που σας αξίζει.

Το σακίδιο πλάτης έχει επένδυση και το υλικό του επιτρέπει την αναπνοή, ώστε να μπορείτε να το φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα κι αν ιδρώνετε ενώ εργάζεστε με το θαμνοκοπτικό.

 

ΕΥΚΑΜΠΤΟ

Το λουράκι του σακιδίου πλάτης στερεώνεται και αφαιρείται με μία κίνηση. Η υψηλή λειτουργικότητα, από την άλλη, κατανέμει το φορτίο σε ιδανικό επίπεδο στους ώμους, την πλάτη και τους γοφούς.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

PREMIUM σχεδιασμός
Λουράκι ώμου με διπλή επένδυση
Άνετο και ευάερο
Χρώμα: μαύρο-πορτοκαλί

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/