- 39%
Προσφορά!

Δίχτυ οργάνωσης αυτοκινήτου

Τοποθετήστε ένα δίχτυ, αποθηκεύστε αντικείμενα μέσα και οργανώστε το αυτοκίνητό σας!

19,99 32,99

52 σε απόθεμα

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 19,99 / τεμ.22x 16,99 / τεμ.33x 14,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: MrezaAvto Κατηγορίες: ,

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΧΤΥ

Πολυλειτουργικό δίχτυ που μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε στο αυτοκίνητο. Κατάλληλο για αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων. Υψηλής ποιότητας και πολύ πρακτικό.
Από εδώ και στο εξής, το αυτοκίνητό σας θα είναι καθαρό και τακτοποιημένο.

 

 

ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Αυτό το δίχτυ είναι εξαιρετικό για την αποθήκευση μιας ποικιλίας αντικειμένων. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αντικείμενα που παίρνετε εν κινήσει, ένα ποτό, μια τσάντα, έναν μινι πυροσβεστήρα αυτοκινήτου, μια πρώτη βοήθεια αυτοκινήτου … Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά αντικείμενα διαφορετικών μεγεθών ταυτόχρονα.

 

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ

Το δίχτυ είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό υλικό, δεν τεντώνει και δεν πέφτει.
Είναι εξαιρετικά ελαστικό και εύκαμπτο, μπορούμε να εισάγουμε αντικείμενα διαφορετικών μεγεθών.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Το δίχτυ είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και πολύ πρακτικό στη χρήση. Στο πλαινό του διχτυού υπάρχει ένα κολλώδες υλικό, με τη βοήθεια του οποίου συνδέουμε το δίχτυ
στο κάθισμα ή στο πλάι του αυτοκινήτου. Το δίχτυ είναι καλής ποιότητας και στερεώνεται σταθερά στο κάθισμα.

Διαστάσεις: 50 x 25 cm

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/