- 29%
Προσφορά!

Μαγική σκούπα πολλαπλών χρήσεων

Η εξαιρετικά μακριά λαβή σάς επιτρέπει να προσεγγίζετε με ασφάλεια ψηλά παράθυρα ή δυσπρόσιτες περιοχές χωρίς να χρησιμοποιείτε σκάλα. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μήκος από 58 cm σε 90 cm!

16,99 23,99

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 16,99 / τεμ.22x 14,99 / τεμ.33x 12,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: Metla Κατηγορίες: , , ,

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ!

Αν τα παιδιά σας ή οι τετράποδοι φίλοι σας ρίχνουν νερό ή άλλο υγρό στο πάτωμα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα στεγνώσετε όλα με τη μία με συνηθισμένες σκούπες. Αυτή η ευέλικτη μαλακή σκούπα έχει πολύ ισχυρή ικανότητα στεγνώματος! Όχι μόνο αφαιρεί τα υγρά, αλλά είναι επίσης εξαιρετικό για τον καθαρισμό μαλλιών και σπασμένων γυαλιών!

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ

Η μαγική σκούπα πολλαπλών χρήσεων, κατάλληλη για σαλόνια, κουζίνες, πισίνες, γκαράζ ή μπάνια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθαριστής τζαμιών σε συνδυασμό με καθαριστικό τζαμιών.

 

ΠΛΗΡΩΣ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Η εξαιρετικά μακριά λαβή σάς επιτρέπει να προσεγγίζετε ψηλά παράθυρα ή δυσπρόσιτες περιοχές χωρίς σκάλα. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μήκος από 58 cm σε 90 cm! Όταν ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στον τοίχο με ένα εύχρηστο γάντζο.

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Το υλικό PP υψηλής πυκνότητας δεν φοβάται τα υγρά και επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό! Η λαστιχένια σκούπα είναι κατάλληλη για την αφαίρεση τρίχας κατοικίδιων ζώων. Η εξαιρετικά μακριά λαβή σάς επιτρέπει επίσης να προσεγγίζετε με ασφάλεια ψηλά παράθυρα και άλλες δυσπρόσιτες περιοχές χωρίς τη χρήση σκάλας. Η σκούπα είναι κατάλληλη για σαλόνι, κουζίνα, πισίνα, γκαράζ, μπάνιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθαριστικό τζαμιών.

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Γκρι
Υλικό: πλαστικό ABS
Μήκος: Ρυθμιζόμενο (58-90 cm)

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/