- 64%
Προσφορά!

Γωνιακός τροχός λείανσης – BRUMAX®

Από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να τρίβετε, να σκαλίζετε, να διαμορφώνετε και να γυαλίζετε όλους τους τύπους μη μεταλλικών αντικειμένων και υλικών με ένα μόνο μοναδικό αξεσουάρ.

11,99 32,90

16 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 11,99 / τεμ.22x 10,99 / τεμ.33x 8,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

ΥΛΙΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ο γωνιακός τροχός λείανσης είναι κατασκευασμένος από καρβίδιο βολφραμίου, δεν σπάει εύκολα ούτε παραμορφώνεται λόγω της συμπαγούς κατασκευής του. Έχει εκατοντάδες πολύ αιχμηρά δόντια που απομακρύνουν γρήγορα τα υπολείμματα και είναι πιο ανθεκτικά από εκατοντάδες κομμάτια γυαλόχαρτου.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΛΕΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑ

Ο δίσκος λείανσης μας διευκολύνει και διαμορφώνει γρήγορα το ξύλο και άλλες μη μεταλλικές επιφάνειες, έχει ανθεκτική διάρκεια ζωής και θα κρατήσει πολύ καιρό. Κατάλληλο για γρήγορη αφαίρεση και διαμόρφωση ειδικά για κυρτές και κοίλες περιοχές.

ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Ο γωνιακός τροχός λείανσης είναι κατάλληλος για λείανση, σκάλισμα, διαμόρφωση, γυάλισμα όλων των τύπων μη μεταλλικών αντικειμένων και υλικών, κατάλληλος για όλους τους τύπους και τις μάρκες μύλου.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Εσωτερική διάμετρος: 16mm
Εξωτερική διάμετρος:
85mm
Υλικό:
Καρβίδιο βολφραμίου
Κατάλληλο για όλες τις μάρκες μύλων

 

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/