- 32%
Προσφορά!

Καπάκια για αεροστεγές κλείσιμο μπουκαλιών (3 τεμάχια)

Αεροστεγή καπάκια για μπουκάλια. Διατηρήστε το ποτό σας συνεχώς φρέσκο!

20,99 30,99

66 σε απόθεμα

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 20,99 / τεμ.22x 17,99 / τεμ.33x 15,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: zamaski Κατηγορία:

ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΟ ΠΟΤΟ

Με τη βοήθεια αυτών των καπακιών, το ποτό σας θα είναι πάντα φρέσκο! Τα καπάκια είναι υψηλής ποιότητας, κλείνουν τη φιάλη αέροστεγως και δεν αφήνουν αέρα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε σαμπάνια ή κρασί ανοιχτό για πολύ καιρό!

Το καπάκι εμποδίζει το ποτό να χαλάσει ή να φύγουν φυσαλίδες. Ιδανικό για διάφορα πάρτι, γάμους, εστιατόρια, ξενοδοχεία…

ΕΥΧΡΗΣΤΑ

Τα καπάκια είναι πολύ εύκολα στη χρήση. Τοποθετήστε το καπάκι στη φιάλη και γυρίστε το προς την κλειστή (κλειδωμένη) κλειδαριά. Όταν θέλετε να ανοίξετε τη φιάλη, γυρίστε την προς την άλλη κατεύθυνση, προς την ανοιχτή (ξεκλείδωτη) κλειδαριά.


ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ

Τα καπάκια είναι κατάλληλα για σχεδόν όλους τους τύπους μπουκαλιών. Με αυτά μπορούμε να κλείσουμε διάφορα είδη κρασιών, αφρώδη κρασιά, λικέρ. Είναι πιο κατάλληλα για μπουκάλια με ελαφρώς επιμήκη κεφαλή (εικόνα παρακάτω).

 

Αφεθείτε σε ένα ποτήρι κρασί ή αφρώδες κρασί. Πάντα φρέσκο ​​και υπέροχο ποτό!

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@funavocado.gr.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/