-35%

Εκρηκτικό κουτί έκπληξη και δωροεπιταγή

Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από ένα δώρο που κρύβει όλες τις καλύτερες αναμνήσεις; Εκρηκτικό κουτί έκπληξη, με 6 πλευρές και 5 στρώσεις, το οποίο μπορεί να ξεδιπλωθεί στρώση-στρώση, να τυλιχτεί με ταινία και να διακοσμηθεί όπως επιθυμείτε με χρωματιστά μολύβια, φωτογραφίες και αυτοκόλλητα. Εκπλήξτε ευχάριστα τους αγαπημένους σας!

Εκκαθάριση

23,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 23,992x 20,903x 17,90
Κωδικός προϊόντος: ValAlbum Κατηγορίες: ,

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΔΩΡΟΥ

Όταν ανοίξετε την πτυσσόμενη συσκευασία δώρου, θα βρείτε πολλές εκπλήξεις. Μπορείτε να επισυνάψετε πολλές φωτογραφίες και να γράψετε όμορφα κείμενα για να αφήσετε όμορφες αναμνήσεις. Με τη βοήθεια των οδηγιών συναρμολογήστε το γρήγορα σε ένα όμορφο εκρηκτικό κουτί έκπληξη και μετά διακοσμήστε το όπως θέλετε.

Όταν το κουτί είναι κλειστό, μοιάζει με κουτί δώρου, αλλά όταν είναι ανοιχτό, όλες οι πλευρές διπλώνουν προς τα πίσω για να αποκαλύψουν μια μεγάλη κάρτα πολλαπλών στρώσεων.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

Κουτί δώρου από χαρτί υψηλής ποιότητας που “εκραγεί” σε πολλά στρώματα τσέπες και συρτάρια όταν ανοίγει. Περιλαμβάνει μια επιλογή από διακοσμητικές κορνίζες που μπορείτε να διακοσμήσετε με προσωπικά μηνύματα, εικόνες, cutouts, decoupage και πολλά άλλα. Το κουτί έκρηξης είναι ιδανικό ως συνδυασμένο δώρο και ευχετήρια κάρτα.

Απλά πρέπει να καρφιτσώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ή να φτιάξετε μερικά μοτίβα σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις, κάτι που εξοικονομεί κουραστικά και περίπλοκα βήματα επεξεργασίας.

ΕΚΠΛΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ

Μπορείτε να βάλετε ένα δαχτυλίδι, κολιέ, βραχιόλι, ρολόι, άρωμα ή άλλα μικρά δώρα στο μικρότερο κουτί στη μέση. Ιδανικό για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα Χριστούγεννα, τις επετείους, τη γιορτή του πατέρα, τα γενέθλια και οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Μπορείτε να το κάνετε ως ανάμνηση φωτογραφιών, άλμπουμ γάμου, άλμπουμ μωρών, άλμπουμ ταξιδιού ή άλμπουμ αποφοίτησης.

Κρατήστε όλες τις καλές αναμνήσεις για πάντα. Ένα υπέροχο κουτί δώρου.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Μαύρο ή κόκκινο
Επιγραφή στο τόξο: “Μόνο για σένα”
1 * κουτί δώρου (δεν περιλαμβάνονται φωτογραφίες)
1 * μικρό κουτί στη μέση

Σημείωση: Το κουτί πρέπει να συναρμολογηθεί.

Dodatne informacije text