- 40%
Προσφορά!

Φορτιστής ταχείας φόρτισης και δωροεπιταγή

Φορτίστε τις συσκευές σας με ασφάλεια και πολύ γρήγορα! Η πρίζα διαθέτει 4 θύρες USB, οι οποίες φορτίζουν συσκευές έως και 4 φορές πιο γρήγορα από τον συνηθισμένο φορτιστή.

14,99 24,90

436 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 14,99 / τεμ.22x 12,99 / τεμ.33x 11,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: USB Κατηγορίες: ,

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 3.0

Ο φορτιστής παρέχει την ταχύτερη δυνατή ταχύτητα φόρτισης (επαναφορτίζει έως και το 70% της μπαταρίας σε 35 λεπτά!), Η οποία είναι 4 φορές ταχύτερη από τους παραδοσιακούς φορτιστές. Είναι επίσης συμβατό με συσκευές γρήγορης φόρτισης 1.0 ή 2.0 και επιτρέπει ταχύτητες γρήγορης φόρτισης, αν και αυτές συνήθως δεν έχουν αυτήν την επιλογή.

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ APPLE ΚΑΙ ANDROID

Το UltiCharge είναι συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή με θύρα USB. Αυτό σας επιτρέπει να φορτίζετε συσκευές που δεν φορτίζουν με την ίδια ταχύτητα (π.χ. iPhone 11, 8 / 8plus, 7/7plus, 6/6plus, Samsung Galaxy S10, S9, S8 / S8 Plus, S7, S6 Edge, Note) Το 9, 8, HTC, LG, tablet, Motorola ή MP3 player)

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ

Ο συνδυασμός πολλών χαρακτηριστικών ασφαλείας παρέχει στις συσκευές και στο φορτιστή πλήρη προστασία από υπερχείλιση, υπερθέρμανση και υπερφόρτωση. Ο φορτιστής 3.0 διαθέτει υψηλής ποιότητας πυρίμαχα υλικά και έχει δοκιμαστεί πολλές φορές για να εξασφαλίσει ασφαλή και αποτελεσματική φόρτιση. Εξαιρετικά συμπαγές μέγεθος με είσοδο 85-220V, κατάλληλο για αποθήκευση σε τσάντα.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: λευκό

Υλικό: πλαστικό ABS

Τάση: 85-220 V

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/