- 22%
Προσφορά!

Γενικό κλειδί πολλαπλών χρήσεων 8 σε 1 – MultiWrench®

Το γενικό κλειδί 8 σε 1 είναι ένα μοναδικό και απολύτως απαραίτητο εργαλείο που θα σας επιτρέψει να επισκευάσετε οτιδήποτε, απλά επιλέξτε το σωστό μέγεθος!

27,99 35,99

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: UniKljuc Κατηγορία:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ 8 ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Το MultiWrench® ενθουσίασε τους πάντες με την εμφάνισή του, καθώς αντικαθιστά 8 διαφορετικά εργαλεία με δύο περιστρεφόμενες κεφαλές. Η κεφαλή του περιστροφικού κλειδιού σας επιτρέπει να κλιμακώσετε γρήγορα το μέγεθος που χρειάζεστε. Απλώς γυρίστε το κεφάλι σας και θα βρείτε το κλειδί που χρειάζεστε! Σε ένα δευτερόλεπτο και μια στροφή θα αλλάξετε από το ένα μέγεθος στο άλλο!

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Η αντιολισθητική λαβή και τα ειδικά σχεδιασμένα γρανάζια παρέχουν σταθερότητα και αποτρέπουν την ολίσθηση. Η ατσάλινη κατασκευή αυτού του κλειδιού μπορεί να αντέξει πιέσεις έως και 135 κιλά! Το κλειδί θα σφίξει ή θα χαλαρώσει τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα μπουλόνια: μπουλόνια τροχού, 6 όψεων, 12 όψεων, Torx, τεσσάρων όψεων, ακόμη και κατεστραμμένα.

ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αυτό το επαγγελματικό εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί αποτελεσματικά και για όλα τα έργα σας, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε! Ένα εργαλείο για όλα τα προβλήματα. Σε αντίθεση με άλλα κλειδιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κλειδί σε γωνία 45 ° για να διευκολύνετε την εργασία σε δυσπρόσιτα σημεία.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
Μέγεθος: 25 cm
Βάρος: 395gr
Διαστάσεις στην πρώτη κεφαλή (mm): 8, 10, 11, 13
Διαστάσεις στη δεύτερη κεφαλή (mm): 14, 16, 17, 19

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@funavocado.gr.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/