- 29%
Προσφορά!

Εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό σετ Fractions μέσα από το παιχνίδι και δωροεπιταγή

Ένα μαθηματικό παιχνίδι με μαγνήτες και μαρκαδόρο που σβήνει, για εκμάθηση κλασμάτων και ποσοστών. Το κιτ περιέχει ένα επαναχρησιμοποιήσιμο τετράδιο ασκήσεων, ένα μαρκαδόρο που σβήνει και μαγνήτες. Ένα υπέροχο δώρο.

25,99 36,49

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 25,99 / τεμ.22x 22,99 / τεμ.33x 19,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: Ulomki Κατηγορίες: ,

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

????‍????‍????‍???? Υπολογισμός κλασμάτων και ποσοστών
???? Μαρκαδόρο “Erasable”.
???? Το Flomaster αφαιρείται επίσης εύκολα από το δέρμα
????‍????‍????‍???? Πρώιμη μάθηση
???? 102 κομμάτια μαγνήτες
???? Μέγεθος: Περίπου. 22cm x 18cm x 1,5cm
????‍????‍????‍???? Μαγνητικό – ξύλινο παιχνίδι
???? Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών
???? Ιδανική επιλογή για δώρο

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΚΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ

Χρησιμοποιείται για την εκμάθηση μαθηματικών κλασμάτων και ποσοστών με ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό τρόπο. Προορίζεται για όλα τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας που έχουν ήδη γνωρίσει και γνωρίζουν αριθμούς.

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

Ένα εξαιρετικό «εργαλείο» για τη βελτίωση της αλληλεπίδρασης γονέα-παιδιού. Με το βιβλίο, βελτιώστε την ικανότητα να διακρίνετε σχήματα και πράγματα και εξασκηθείτε στην ικανότητα συνεργασίας και λογικής σκέψης. Περισσότεροι από 100 μαγνήτες από τον κόσμο των αριθμών θα βοηθήσουν το παιδί σας να μάθει για τον κόσμο των υπολογισμών μέσα από το παιχνίδι και τη συναρμολόγηση.

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ

Το σετ προορίζεται για εξάσκηση, ώστε ο αρχάριος σας να μπορεί να κάνει λάθη κατά την επίλυση, τα οποία μπορεί να διορθωθούν εύκολα στη συνέχεια με ένα σβησμένο μαρκαδόρο ή να αφαιρέσετε τους μαγνήτες και να επαναλάβετε την άσκηση εντελώς.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Το βιβλίο είναι λείο και χωρίς περιθώρια, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών. Λόγω των διαστάσεων του (22 x 18 x 1,5 cm), μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Ξύλο και μαγνήτης
Εκμάθηση αριθμών: Υπολογισμός κλασμάτων και ποσοστών
Μέγεθος: Περίπου. 22cm x 18cm x 1,5cm
Βάρος: Περίπου. 550 γρ
Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών
Το σετ περιέχει: 1x Μαγνητικό ξύλινο παιχνίδι για εκμάθηση μαθηματικών + 102 x κομμάτια μαγνήτες + 1x στυλό που σβήνει

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@funavocado.gr.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/