-44%

Προβολέας λάμπας – Έναστρος ουρανός και δωροεπιταγή

Ένας όμορφος προβολέας αστεριών, που θα γεμίσει το δωμάτιο με έναν αστερισμό.

 

Εξοικονομήστε: 16,00 (44%)

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

19,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 19,992x 16,903x 14,90
Κωδικός προϊόντος: StarProj Κατηγορίες: ,

ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ

Μια ασυνήθιστη συσκευή που μετατρέπει το δωμάτιό σας στο πιο ρομαντικό μέρος στον πλανήτη. Είναι μια συσκευή που με τη βοήθεια LED και διαφανών πάνελ προβάλλει τον έναστρο ουρανό στους τοίχους και στην οροφή σας. Το εφέ είναι πραγματικά μαγευτικό και πολύ ρομαντικό, απλά δεν θα πιστεύετε τι μπορεί να κάνει ένα τόσο μικρό gadget στο δωμάτιό σας… Έχει ακόμη και τη δυνατότητα να αλλάζει χρώματα (κόκκινο, μπλε, πράσινο, κίτρινο).

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Αυτός ο όμορφος προβολέας με τον έναστρο ουρανό θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο παιδικό δωμάτιο, θα βοηθήσει τα παιδιά να κοιμηθούν πιο γρήγορα και να νιώθουν σαν να κοιμούνται σε παραμύθι. Δεν θα χρειάζεται πλέον να αφήνετε το φως στο παιδικό δωμάτιο, γιατί αυτό το φωτιστικό θα φωτίσει πολύ ευχάριστα το δωμάτιό τους.

ΔΙΟΔΕΣ LED ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ

Μπορεί να λειτουργήσει με μπαταρίες, διαθέτει υποδοχή προσαρμογέα. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι τα LED είναι πολύ μικρός καταναλωτής, επομένως οποιεσδήποτε αλκαλικές μπαταρίες μπορούν να διαρκέσουν για μήνες, ακόμη και χρόνια…

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: ABS + ηλεκτρονικά εξαρτήματα
Τροφοδοτικό: 3 x AA μπαταρίες ή αντάπτορας (δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία)
Διαστάσεις: 12cm x 10.5cm

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.