- 41%
Προσφορά!

Μαγικό σετ βιβλίων για παιδιά (4 βιβλία) και δωροεπιταγή

Το σύνολο των τεσσάρων βιβλίων αναπτύσσει τις δεξιότητες αντίληψης και γραφής, καθιστώντας το ιδανικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Το σετ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για εξάσκηση, καθώς έχει επίσης μια μαγική λειτουργία για πολλαπλή χρήση.

18,99 31,99

86 σε απόθεμα

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 18,99 / τεμ.22x 16,99 / τεμ.33x 14,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: SetKnjig Κατηγορίες: ,

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Τα βιβλία περιέχουν διασκεδαστικούς συνδυασμούς γραφικών, ζωντανά χρώματα και χαριτωμένα σχήματα που ενισχύουν τη μνήμη και το ενδιαφέρον ενός παιδιού. Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, τα παιδιά θα ακολουθήσουν το μονοπάτι με μολύβια και θα σχεδιάσουν διαφορετικά σχήματα ώστε να μπορέσουν να χτίσουν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες.

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Το πακέτο περιέχει 4 διαφορετικά αγγλικά βιβλία ασκήσεων, συμπεριλαμβανομένων διασκεδαστικών σχεδίων, αγγλικής αλφαβήτα και αριθμητικών ασκήσεων. Τα παιδιά μπορούν έτσι να εξασκήσουν τη διαδικασία σχεδίασης, τα γράμματα της αλφαβήτου, βασικές μαθηματικές εκφράσεις και ασκήσεις για τη βελτίωση της αντίληψης.

ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ

Τα βιβλία έρχονται επίσης με ένα σετ μαγικών στυλό, που διαγράφουν μαγικά το ίχνος τους μετά από 10 λεπτά. Έτσι το σχέδιο θα ξεθωριάσει αυτόματα και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Η εξάσκηση της αλφαβήτου είναι επομένως ιδιαίτερα εύκολη και αποτελεσματική.

ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΦΗ

Τα στυλό περιλαμβάνουν επίσης ένα εξάρτημα μολυβιού που μιμείται τη σωστή στάση του στυλό.  Έτσι το παιδί μπορεί να αναπτύξει τη συνήθεια να κρατά σωστά το στυλό και να βελτιώσει τις δεξιότητες γραφής και σχεδίασης.

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αριθμός βιβλίων: 4 (Αλφάβητο, Μαθηματικά, Σχέδιο και Αριθμοί)

Υλικό: Ποιοτικό χαρτόνι που δεν λερώνεται εύκολα

Διαστάσεις: 13 x 19 εκ

Γλώσσα: Αγγλικά

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/