-31%

Μαγικό σετ βιβλίων για παιδιά (4 βιβλία) και δωροεπιταγή

Το σύνολο των τεσσάρων βιβλίων αναπτύσσει τις δεξιότητες αντίληψης και γραφής, καθιστώντας το ιδανικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Το σετ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για εξάσκηση, καθώς έχει επίσης μια μαγική λειτουργία για πολλαπλή χρήση.

Εξοικονομήστε: 10,00 (31%)

Σε απόθεμα

21,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 21,992x 18,903x 16,90

Εάν παραγγείλετε ΤΩΡΑ, θα λάβετε το προϊόν μεταξύ:
05.04.2023 - 09.04.2023

Κωδικός προϊόντος: SetKnjig Κατηγορία:

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Τα βιβλία περιέχουν διασκεδαστικούς συνδυασμούς γραφικών, ζωντανά χρώματα και χαριτωμένα σχήματα που ενισχύουν τη μνήμη και το ενδιαφέρον ενός παιδιού. Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, τα παιδιά θα ακολουθήσουν το μονοπάτι με μολύβια και θα σχεδιάσουν διαφορετικά σχήματα ώστε να μπορέσουν να χτίσουν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες.

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Το πακέτο περιέχει 4 διαφορετικά αγγλικά βιβλία ασκήσεων, συμπεριλαμβανομένων διασκεδαστικών σχεδίων, αγγλικής αλφαβήτα και αριθμητικών ασκήσεων. Τα παιδιά μπορούν έτσι να εξασκήσουν τη διαδικασία σχεδίασης, τα γράμματα της αλφαβήτου, βασικές μαθηματικές εκφράσεις και ασκήσεις για τη βελτίωση της αντίληψης.

ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ

Τα βιβλία έρχονται επίσης με ένα σετ μαγικών στυλό, που διαγράφουν μαγικά το ίχνος τους μετά από 10 λεπτά. Έτσι το σχέδιο θα ξεθωριάσει αυτόματα και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Η εξάσκηση της αλφαβήτου είναι επομένως ιδιαίτερα εύκολη και αποτελεσματική.

ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΦΗ

Τα στυλό περιλαμβάνουν επίσης ένα εξάρτημα μολυβιού που μιμείται τη σωστή στάση του στυλό.  Έτσι το παιδί μπορεί να αναπτύξει τη συνήθεια να κρατά σωστά το στυλό και να βελτιώσει τις δεξιότητες γραφής και σχεδίασης.

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αριθμός βιβλίων: 4 (Αλφάβητο, Μαθηματικά, Σχέδιο και Αριθμοί)

Υλικό: Ποιοτικό χαρτόνι που δεν λερώνεται εύκολα

Διαστάσεις: 13 x 19 εκ

Γλώσσα: Αγγλικά

Dodatne informacije text