-34%

Μαγικοί μαρκαδόροι για διασκεδαστικές δημιουργίες (10 τεμάχια) και δωροεπιταγή

Ίσως γνωρίζετε ήδη τον δείκτη, με τον οποίο συνήθως επισημαίνουμε σημαντικά αντικείμενα αλλά και λέξεις σε επιλεγμένο πλαίσιο, σωστά; Σήμερα σας παρουσιάζουμε αδιάβροχους μαρκαδόρους, με τους οποίους μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε όμορφα καλλιτεχνικά σχέδια, ευχετήριες κάρτες και άλλα, μόνοι ή με τα παιδιά σας.

Εξοικονομήστε: 12,00 (34%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

22,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 22,992x 19,903x 17,90
Κωδικός προϊόντος: SetFlo Κατηγορίες: ,

👉 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΝ

Το σετ αυτών των μαγικών μαρκαδόρων τρέλανε όλους τους λάτρεις της δημιουργικότητας, καθώς προσφέρει έως και 10 απόλυτα όμορφα μεταλλικά χρώματα, με τα οποία η γραφή και το σχέδιο είναι μαγικά. Μαζί τους, εσείς, αλλά και τα παιδιά σας, θα μπορείτε να δημιουργήσετε σε διάφορα επιλεγμένα υλικά. Επομένως, η ψυχαγωγία με τέτοια εργασία είναι εγγυημένη. Οι μαρκαδόροι είναι ευέλικτοι, καθώς μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε / γράψετε σε χαρτί, πηλό, πέτρα, φύλλα κ.λ.π.

👉 ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Χάρη στην ευελιξία τους, μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας σε ένα ταξίδι στο δάσος, όπου μπορείτε να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε αυθόρμητα, ήρεμα στην αγκαλιά της φύσης. Επειδή προσφέρουν άνετο κράτημα, δεν χρειάζονται επίπεδες επιφάνειες για να γράφουν.

Είναι κατάλληλα για ενήλικες και παιδιά από 3+ ετών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: 

– είναι πολύ πιο ανθεκτικά,
– έχουν εξαιρετική ελαφρώς στρογγυλεμένη άκρη,
– είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό PVC και PP,
– είναι αδιάβροχα,
– έχουν πολύ καλό κράτημα,
– 10 μόνιμα μεταλλικά χρώματα

Τα υπέροχα χρώματα για τα οποία μιλάμε είναι διαθέσιμα σε: πράσινο, κόκκινο, μωβ, ανοιχτό πράσινο, μπλε, γκρι, μαύρο, χρυσό, λευκό και μπρονζέ.

👉 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΔΩΡΟ

Αυτό το σετ θα τους εντυπωσιάσει πραγματικά όλους στο πάρτι γενεθλίων. Λόγω των μεταλλικών του αποχρώσεων και των ποικίλων δυνατοτήτων δημιουργίας έργων και σχεδίων που θα δημιουργήσετε είναι υψηλής ποιότητας και θα διαρκέσουν για αρκετά χρόνια. Γι’ αυτό τέτοιοι μαρκαδόροι, καθώς και τα έργα τέχνης που κατασκευάζονται με αυτούς, είναι ένα υπέροχο δώρο μεγάλης διάρκειας που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.