-30%

Τέντα για παιδιά και δωροεπιταγή

Αυτό το καλοκαίρι το παιδί σας θα προστατεύεται επαρκώς από τον ήλιο και τις επικίνδυνες ακτίνες UV στην παραλία.

Εξοικονομήστε: 15,00 (30%)

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

34,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 34,992x 29,903x 26,90
Κωδικός προϊόντος: SencOtrok Κατηγορίες: ,

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και οι ισχυρές ακτίνες UV είναι πολύ επικίνδυνες, ειδικά για τα μικρά παιδιά σας. Προστατέψτε τα  από τον ήλιο αυτό το καλοκαίρι με τη βοήθεια αυτής της μικρής τέντας, η οποία προσφέρει ευχάριστη σκιά και προστατεύει από τον ήλιο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ UV, ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Η τέντα είναι ανθεκτική στη θερμότητα και είναι κατασκευασμένη από υλικό που αντανακλά τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Σας προσφέρει προστασία έως +50 UPF.
Το παιδί σας θα είναι λιγότερο ζεστό στη σκηνή, θα έχει μια ευχάριστη σκιά και δεν θα εκτίθεται σε επικίνδυνο ηλιακό φως.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ ΝΕΡΟΥ

Η σκηνή διαθέτει ενσωματωμένη μίνι πισίνα, την οποία μπορείτε να γεμίσετε με νερό και έτσι να δροσίσετε το μωρό σας ακόμα περισσότερο. Αφήστε το μωρό σας να απολαύσει και να πλατσουρίσει στο νερό σε μια ευχάριστη σκιά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη σκηνή χωρίς νερό και να τοποθετήσετε μια πετσέτα ή κουβέρτα, οπότε είναι επίσης κατάλληλη για την ξεκούραση του παιδιού σας στην παραλία ή την πισίνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Το παιδί σας θα απολαύσει το παιχνίδι σε αυτή τη σκηνή ενώ θα προστατεύεται επαρκώς από τον ήλιο. Η σκηνή είναι κατάλληλη για την παραλία, για την πισίνα ή για ζεστές μέρες του καλοκαιριού στην πίσω αυλή, για πικ -νικ και γενέθλια παιδιών.

Dodatne informacije text