-44%

Θερμοκολλητικό σακούλας – Sealer™ και δωροεπιταγή

Το μαγνητικό σφραγιστικό σακούλας είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να κλείσετε ερμητικά τις σακούλες τροφίμων, που τις συντηρεί καλύτερα χωρίς να χάνουν τις ιδιότητές τους.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: Sealer Κατηγορίες: ,

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Με το θερμοκολλητικό σακούλας Sealer™, οποιαδήποτε πλαστική σακούλα θα σφραγιστεί σε χρόνο μηδέν! Λειτουργεί με μπαταρίες και χρησιμοποιεί μικρή ποσότητα θερμότητας για να σφραγίζει υγιεινά και ερμητικά τα τρόφιμα σε σακούλες. Αυτή είναι η ιδανική λύση για σάντουιτς για το μεσημεριανό σας, σακουλάκια με πατατάκια, καραμέλες και αποξηραμένα φρούτα ή τρόφιμα που καταψύχετε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Το Sealer™ διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων και αποτελεί ιδανική λύση για πικνίκ και έτοιμο φαγητό. Εξαιρετικό για τη μείωση του όγκου των σακουλών υγρών – ιδανικό για την κατάψυξη τροφίμων και σούπες.

.

Ο ΝΕΟΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Πόσες φορές σας έχει τύχει λόγω ακατάλληλης αποθήκευσης τροφίμων να αναγκαστείτε να πετάξετε τα πάντα στα σκουπίδια; Ξεχάστε τέτοια επεισόδια, σας έχουμε μια υπέροχη προσφορά! Σήμερα ετοιμάσαμε μια προσφορά που θα εξασφαλίσει τη φρεσκάδα του φαγητού σας. Αυτό είναι ένα φορητό σφραγιστικό τσάντας Sealer™ που είναι απλά απαραίτητο εάν η άνεση είναι ένα από τα πράγματα που εκτιμάτε περισσότερο.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Άσπρο
Υλικό: ABS πλαστικό και μέταλλο
Τάση: 3V
Δύναμη: 3,5W
Μπαταρία: 2 x AA μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 10cm x 4cm

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.