- 38%
Προσφορά!

Ένας υπέροχος τρόπος να κερδίσω το ενδιαφέρον των παιδιών μου για την μάθηση για διάφορους πολιτισμούς και χώρες! και δωροεπιταγή

Κρατήστε τα παιδιά μου διασκεδασμένα και να μάθουν ταυτόχρονα! Αγαπώ πώς ο μαγικός στυλός το κάνει εύκολο για αυτά να χρωματίσουν, και οι δραστηριότητες είναι τόσο εκπαιδευτικές.

15,99 25,99

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 15,99 / τεμ.22x 13,99 / τεμ.33x 11,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

 • Ασφαλείς αγορές

 • Διανομή κατ οίκον

 • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: RisiBrisi Κατηγορία:

ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑΞΗ

Αφήστε τα παιδιά σας να απολαύσουν το χρωματισμό χωρίς τα μπερδέματα με το ΜagicDraw Montessori Βιβλίο Χρωματισμού Παγκόσμιας Γύρος. Δεν απαιτείται μελάνι ή μπογιά – απλά γεμίστε ξανά το μαγικό στυλό με νερό και παρακολουθήστε τα χρώματα να εμφανίζονται μαγικά!

ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑΞΗ

ΦΟΡΗΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Κρατήστε τα μικρά σας διασκεδασμένα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών με το φορητό και ελαφρύ ΜagicDraw Montessori Βιβλίο Χρωματισμού Παγκόσμιας Γύρος. Είναι η ιδανική δραστηριότητα που μπορείτε να πάρετε μαζί και εγγυάται ώρες δημιουργικής διασκέδασης.

ΦΟΡΗΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Ξεκλειδώστε τη δημιουργικότητα του παιδιού σας με το ΜagicDraw Montessori Βιβλίο Χρωματισμού Παγκόσμιας Γύρος. Οι επαναχρησιμοποιήσιμες σελίδες και το αναπληρώσιμο μαγικό στυλό τους επιτρέπουν να δημιουργούν όμορφες εικόνες ξανά και ξανά, μειώνοντας την απόβλητη χρήση χαρτιού και προστατεύοντας το περιβάλλον.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΞΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΝΕΡΟΥ

Παρέχετε μια ασφαλή και μη τοξική εμπειρία χρωματισμού στο παιδί σας με το ΜagicDraw Montessori Βιβλίο Χρωματισμού Παγκόσμιας Γύρος. Η τεχνολογία αποκάλυψης νερού εξασφαλίζει διασκέδαση χωρίς ατέλειες ενώ προωθεί ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΞΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΝΕΡΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Υλικό: χαρτί
Χρώμα: πολύχρωμο
Μέγεθος: περίπου 215 x 205 εκατοστά
Ποσότητα: 1 x βιβλίο χρωματισμού, 1 x μαγικό στυλό

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κριτικές πελατών

  Aksu

  Akilles

  Dimitra

  Katerina

  Konstantina

  Οι εικονογραφήσεις και οι δραστηριότητες είναι όμορφες και συναρπαστικές, και ο μαγικός στυλός το κάνει τόσο διασκεδαστικό για αυτά να χρωματίσουν. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Προσθέστε μια κριτική
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@funavocado.gr.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/