- 29%
Προσφορά!

“Προσθήκη και αφαίρεση στο 100” (95 σελίδες) και δωροεπιταγή

Το «Πρόσθεση και Αφαίρεση στο 100» είναι ένα τετράδιο μαθηματικών για παιδιά άνω των 3 ετών. Χρησιμοποιήστε το για να μάθετε να μετράτε αριθμούς και να προσθέτετε και να αφαιρείτε από το 0 έως το 100 με ενδιαφέρον και διασκεδαστικό τρόπο.

19,99 27,99

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 19,99 / τεμ.22x 16,99 / τεμ.33x 14,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: Racuni Κατηγορίες: ,

ΒΙΒΛΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

????‍????‍????‍???? Αριθμοί από 1 έως 100
???? Πρόσθεση και αφαίρεση
???? Πρώιμη μάθηση
????‍????‍????‍???? Πάρτε το μαζί σας εν κινήσει
???? 95 σελίδες διαφορετικών εργασιών
???? 13950 λογαριασμοί
????‍????‍????‍???? Απαλά και ποιοτικά καλύμματα
???? Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών
???? Ιδανική επιλογή για δώρο

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το τετράδιο εργασίας “Προσθήκη και αφαίρεση έως το 100” αφορά την πρόσθεση και αφαίρεση αριθμών από το 0 έως το 100. Είναι κατάλληλο για όλα τα παιδιά προσχολικής και πρώτης τάξης που θα συναντήσουν αριθμούς για πρώτη φορά, καθώς και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν ήδη συναντήσει αριθμοί. Χρησιμοποιείται για τη διδασκαλία της μέτρησης αριθμών και της πρόσθεσης και της αφαίρεσης με ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό τρόπο.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

Ένα εξαιρετικό «εργαλείο» για να αποκτήσουν τα παιδιά απαραίτητες γνώσεις για τους αριθμούς και το ίδιο το μέτρημα. Το σημειωματάριο περιέχει έως και 95 σελίδες διαφορετικών υπολογισμών πρόσθεσης και αφαίρεσης – τα πάντα από 0 έως 100. Κατά τη διάρκεια της επίλυσης, τα παιδιά θα σκέφτονται λογικά και θα λύνουν εργασίες με ένα μολύβι, χτίζοντας έτσι τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες.

 

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Το βιβλίο εργασίας έχει 95 σελίδες διαφορετικών εργασιών και είναι κατασκευασμένο από μαλακά και υψηλής ποιότητας εξώφυλλα. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών. Χάρη στο μέγεθός του, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε.

 

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Ποιοτικό χαρτί με μαλακά εξώφυλλα
Εκμάθηση αριθμών: Από το 0 έως το 100, αφαίρεση και πρόσθεση
Αριθμός σελίδων: 95 σελίδες εργασιών
Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών

Το σετ περιέχει: 1x τετράδιο εργασίας “Πρόσθεση και αφαίρεση έως 100” (95 σελίδες)

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@funavocado.gr.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/