-28%

Καπέλο με τρύπα για αλογοουρά STAILY και δωροεπιταγή

Ένα καπέλο με άνοιγμα μαλλιών είναι μια πραγματική καλοκαιρινή επιτυχία! Όχι άλλο βασανιστήριο με αμήχανα χτενίσματα! Συνδυάστε το καθημερινό σας ντύσιμο με τρία διαφορετικά χρώματα. Το καπέλο είναι αέρινο και άνετο και η αλογοουρά ή ο κότσος σας θα παραμείνουν άψογα!

Εκκαθάριση

22,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 22,992x 19,903x 17,90
Κωδικός προϊόντος: PonyKapa Κατηγορίες: ,

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Θέλετε να διατηρήσετε μια αψεγάδιαστη αλογοουρά ακόμα και τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και ταυτόχρονα να προστατευτείτε από τις επικίνδυνες ακτίνες UV; Το μπροστινό μέρος του καπέλου θα σας προστατεύσει από το έντονο ηλιακό φως και ο διάτρητος σχεδιασμός στο πίσω μέρος του καπέλου επιτρέπει την ευελιξία και αποτρέπει την εφίδρωση του κεφαλιού.

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Όχι άλλα πιεσμένα χτενίσματα κάτω από το καπέλο, το άνοιγμα στο πάνω μέρος σας επιτρέπει να τραβάτε εύκολα τα μαλλιά σας και να τα χτενίζετε όπως θέλετε. Κρατήστε μια εξαιρετική αλογοουρά και με ένα μοντέρνο καπέλο θα δείχνετε υπέροχη.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ

Το μοντέρνο σχέδιο σε τρία διαφορετικά χρώματα και γκλίτερ στο μπροστινό μέρος είναι μια πραγματική καλοκαιρινή επιτυχία. Το υλικό του καπέλου είναι πολύ άνετο και σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε το καπέλο για σπορ. Συνδυάστε τα χρωματικά με μια ποικιλία από casual ρούχα και τονίστε την εμφάνισή σας.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ

Το μοντέρνο, ελαφρύ και αέρινο καπέλο είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα και με ένα ρυθμιζόμενο κλιπ στο πίσω μέρος μπορείτε να προσαρμόσετε το καπέλο σε οποιοδήποτε κεφάλι. Η τρύπα αλογοουράς είναι επίσης κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, ανεξάρτητα από τον όγκο, το μήκος ή την πυκνότητα τους.

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υλικό: Πολυεστέρας;

Χρώματα: Μαύρο, χρυσό, χάλκινο;

Μέγεθος: Ευέλικτο;

Dodatne informacije text