-25%

Αφαίρεση ζιζανίων ριζών – Flagger® και δωροεπιταγή

Διατηρήστε τον κήπο σας απαλλαγμένο από ζιζάνια και άλλα φυτά που φυτρώνουν όπου δεν τα θέλετε! Με τη βοήθεια αυτού του πρακτικού εργαλείου, η αφαίρεση των φυτών από τις ρίζες είναι ευκολότερη από ποτέ.

Εξοικονομήστε: 10,01 (25%)

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

29,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 29,992x 25,903x 22,90
Κωδικός προϊόντος: PlevPick Κατηγορίες: , ,

ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ

Χάρη στα συμπαγή δόντια από ανοξείδωτο χάλυβα που σκάβουν στο έδαφος γύρω από τα ζιζάνια και τα κόβουν σε ένα κομμάτι, ο κήπος σας θα φαίνεται άψογος. Μια στροφή της λαβής και αφαιρέθηκαν τα ζιζάνια!

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ

Εφόσον αφαιρείτε τα ζιζάνια με μία κίνηση της λαβής, καθένα από τα ζιζάνια θα μπορεί να αφαιρεθεί σε μισό χρόνο από το συνηθισμένο. Απολαύστε τον άψογο κήπο σας!

ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΖΙΖΑΝΙΑ

Η σκαπάνη σπάει μόνο τα ζιζάνια, ενώ η ρίζα παραμένει στο έδαφος και το χειροκίνητο βοτάνισμα κουράζει την πλάτη, τα χέρια και τα πόδια σας. Ένα αποτελεσματικό εργαλείο αφαιρεί κάθε ζιζάνιο από τις ρίζες, πράγμα που σημαίνει ότι ο κήπος σας θα είναι απαλλαγμένος από ζιζάνια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΑΦΑΙΡΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΕΣ ΡΙΖΕΣ

Θα αφαιρέσει ακόμη και το πιο επίμονο ζιζάνιο με πυκνό και παχύ ριζικό δίκτυο, επειδή τα δόντια του είναι στρατηγικά τοποθετημένα ώστε να καλύπτουν ολόκληρη τη ρίζα.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: ABS, πολυπροπυλένιο, αλουμίνιο
Διαστάσεις: 100 x 21,5 εκ.
Χρώμα: Πράσινο

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.