- 25%
Προσφορά!

Αφαίρεση ζιζανίων ριζών – Flagger®

Διατηρήστε τον κήπο σας απαλλαγμένο από ζιζάνια και άλλα φυτά που φυτρώνουν όπου δεν τα θέλετε! Με τη βοήθεια αυτού του πρακτικού εργαλείου, η αφαίρεση των φυτών από τις ρίζες είναι ευκολότερη από ποτέ.

29,99 40,00

104 σε απόθεμα

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 29,99 / τεμ.22x 25,99 / τεμ.33x 22,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: PlevPick Κατηγορία:

ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ

Χάρη στα συμπαγή δόντια από ανοξείδωτο χάλυβα που σκάβουν στο έδαφος γύρω από τα ζιζάνια και τα κόβουν σε ένα κομμάτι, ο κήπος σας θα φαίνεται άψογος. Μια στροφή της λαβής και αφαιρέθηκαν τα ζιζάνια!

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ

Εφόσον αφαιρείτε τα ζιζάνια με μία κίνηση της λαβής, καθένα από τα ζιζάνια θα μπορεί να αφαιρεθεί σε μισό χρόνο από το συνηθισμένο. Απολαύστε τον άψογο κήπο σας!

ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΖΙΖΑΝΙΑ

Η σκαπάνη σπάει μόνο τα ζιζάνια, ενώ η ρίζα παραμένει στο έδαφος και το χειροκίνητο βοτάνισμα κουράζει την πλάτη, τα χέρια και τα πόδια σας. Ένα αποτελεσματικό εργαλείο αφαιρεί κάθε ζιζάνιο από τις ρίζες, πράγμα που σημαίνει ότι ο κήπος σας θα είναι απαλλαγμένος από ζιζάνια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΑΦΑΙΡΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΕΣ ΡΙΖΕΣ

Θα αφαιρέσει ακόμη και το πιο επίμονο ζιζάνιο με πυκνό και παχύ ριζικό δίκτυο, επειδή τα δόντια του είναι στρατηγικά τοποθετημένα ώστε να καλύπτουν ολόκληρη τη ρίζα.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: ABS, πολυπροπυλένιο, αλουμίνιο
Διαστάσεις: 100 x 21,5 εκ.
Χρώμα: Πράσινο

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/