-33%

Εξάρτημα περιστρεφόμενης βρύσης – Pip360™ και δωροεπιταγή

Η προέκταση περιστρεφόμενης βρύσης προσφέρει 3 ισχύς ροής, επιτρέπει καλύτερο ξέβγαλμα, έτσι θα εξοικονομήσετε περισσότερο από το 50% της κατανάλωσης νερού.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: Pip360 Κατηγορίες: ,

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ

Η επέκταση προσφέρει 3 αντοχές ροής και επιτρέπει αποτελεσματικό ξέβγαλμα ακόμα και σε δυσπρόσιτα σημεία. Με αυτή τη μοναδική επέκταση, η κατανάλωση νερού μειώνεται έως και 50% επειδή ο ρυθμός ροής είναι υψηλότερος.

ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ 360 ΜΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΙΛΤΡΟ

Έχει περιστροφή 360 μοιρών, και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους νεροχύτη. Μπορεί να προσαρμοστεί στον νεροχύτη της κουζίνας σε οποιαδήποτε κατεύθυνση ή γωνία, έτσι ώστε τα λαχανικά, τα πιάτα και άλλα είδη κουζίνας να μπορούν να καθαρίζονται πιο εύκολα και άνετα. Διαθέτει ενσωματωμένο φίλτρο στο εσωτερικό του. Το ίδιο το φίλτρο μέσα στον προσαρμογέα έχει τη λειτουργία του καθαρισμού του νερού που προέρχεται απευθείας από τη βρύση, έτσι δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το νερό που παίρνετε στο σώμα σας.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ 99,9% ΤΥΠΟΥΣ ΒΡΥΣΗΣ

Ο ίδιος ο προσαρμογέας βρύσης εγκαθίσταται γρήγορα και εύκολα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε βρύση νεροχύτη, βρύση κουζίνας, βρύση μπάνιου κ.λπ.
Εύκολο στο καθάρισμα – απλώς αφαιρέστε το φίλτρο και ξεπλύνετε το κάτω από το νερό.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Πλαστικό ABS και ανοξείδωτο ατσάλι
Διαστάσεις: 8.5 cm x 5.5 cm
Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 x επέκταση βρύσης

Ταιριάζει στις περισσότερες τυπικές βρύσες

Μειώνει την κατανάλωση νερού έως και 50%

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.