-21%

Χρωματιστά αυτοκόλλητα με νότες πιάνου (1+1 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ) και δωροεπιταγή

Αυτά τα αυτοκόλλητα πιάνου είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο διδασκαλίας τόσο για δασκάλους πιάνου όσο και για παιδιά και αρχάριους

Εξοικονομήστε: 6,00 (21%)

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

21,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 21,992x 18,903x 16,90
Κωδικός προϊόντος: PiaS1+1 Κατηγορία:

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗΝ ΟΨΗ

Αυτά τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα πιάνου τραβούν πολύ τα βλέμματα και σας βοηθούν να κρατάτε το βλέμμα σας στις νότες καθώς παίζετε. Διευκολύνει την εύρεση σημειώσεων και επιταχύνει την απομνημόνευση πλήκτρων. Ιδανικό για αρχάριους πιάνου και μικρούς μαέστρους. Η συσκευασία περιέχει ένα σετ από ασπρόμαυρα αυτοκόλλητα κατάλληλα για όλους τους τύπους πληκτρολογίων με αριθμητικά πλήκτρα 32/37/54/61/88.

ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ

Αυτά τα αυτοκόλλητα με νότες πιάνου τοποθετούνται εύκολα και αφαιρούνται χωρίς να καταστρέφουν τα πλήκτρα. Αν τα κολλήσετε σε λάθος μέρος, μπορείτε να τα ξεκολλήσετε και να τα κολλήσετε ξανά, χωρίς να αφήνετε κολλώδη υπολείμματα ή κόλλα μετά την αφαίρεση, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε πολλές φορές.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

Τα γράμματα είναι τυπωμένα στο πίσω μέρος της ετικέτας, ώστε να αντέχουν το συνεχές άγγιγμα των δακτύλων, θα είναι πάντα ευανάγνωστα και δεν θα ξεθωριάσουν ποτέ. Κατασκευασμένο από αδιάβροχο υλικό: όταν η επιφάνεια είναι βρώμικη, απλώς σκουπίστε την με ένα υγρό πανί.

Τα αυτοκόλλητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλους τους τύπους πιάνων και οργάνων εξοπλισμένα με πληκτρολόγιο πιάνου

 

 

Dodatne informacije text