- 21%
Προσφορά!

Χρωματιστά αυτοκόλλητα με νότες πιάνου

Αυτά τα αυτοκόλλητα πιάνου είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο διδασκαλίας τόσο για δασκάλους πιάνου όσο και για παιδιά και αρχάριους

21,99 27,99

1000000000 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 21,99 / τεμ.22x 18,99 / τεμ.33x 16,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: PiaS Κατηγορίες: ,

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗΝ ΟΨΗ

Αυτά τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα πιάνου τραβούν πολύ τα βλέμματα και σας βοηθούν να κρατάτε το βλέμμα σας στις νότες καθώς παίζετε. Διευκολύνει την εύρεση σημειώσεων και επιταχύνει την απομνημόνευση πλήκτρων. Ιδανικό για αρχάριους πιάνου και μικρούς μαέστρους. Η συσκευασία περιέχει ένα σετ από ασπρόμαυρα αυτοκόλλητα κατάλληλα για όλους τους τύπους πληκτρολογίων με αριθμητικά πλήκτρα 32/37/54/61/88.

ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ

Αυτά τα αυτοκόλλητα με νότες πιάνου τοποθετούνται εύκολα και αφαιρούνται χωρίς να καταστρέφουν τα πλήκτρα. Αν τα κολλήσετε σε λάθος μέρος, μπορείτε να τα ξεκολλήσετε και να τα κολλήσετε ξανά, χωρίς να αφήνετε κολλώδη υπολείμματα ή κόλλα μετά την αφαίρεση, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε πολλές φορές.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

Τα γράμματα είναι τυπωμένα στο πίσω μέρος της ετικέτας, ώστε να αντέχουν το συνεχές άγγιγμα των δακτύλων, θα είναι πάντα ευανάγνωστα και δεν θα ξεθωριάσουν ποτέ. Κατασκευασμένο από αδιάβροχο υλικό: όταν η επιφάνεια είναι βρώμικη, απλώς σκουπίστε την με ένα υγρό πανί.

Τα αυτοκόλλητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλους τους τύπους πιάνων και οργάνων εξοπλισμένα με πληκτρολόγιο πιάνου

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/