- 47%
Προσφορά!

Νυχοκόπτης με LED για κατοικίδια – PetLED

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να κόβεις τα νύχια των κατοικίδιων. Για αυτά, δεν είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα. Εδώ και καιρό αναζητούσαμε τον τέλειο νυχοκόπτη, ο οποίος είναι αρκετά δυνατός, ακριβής και με τον οποίο θα κόβουμε εύκολα και ανώδυνα τα νύχια των κατοικίδιων μας. Το έχουμε επιτέλους!

22,99 42,99

91 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 22,99 / τεμ.22x 19,99 / τεμ.33x 17,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: PetNail Κατηγορίες: ,

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΩΣ LED ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ

Αυτός ο νυχοκόπτης θα σας επιτρέψει να κόψετε με ασφάλεια τα νύχια του κατοικίδιου ζώου σας χωρίς την πιθανότητα να δημιουργηθεί άγχος. Ο νυχοκόπτης διαθέτει ειδικό φως LED για να βλέπετε ποιο μέρος του νυχιού είναι ασφαλές να κόψετε. Ο ενσωματωμένος μεγεθυντικός φακός με μεγέθυνση έως και 5x φορές επιτρέπει τη μέγιστη ακρίβεια κατά την κοπή των νυχιών για το κατοικίδιο ζώο σας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Συνιστάται προσοχή με τα σκούρα νύχια, καθώς οι φλέβες μπορεί να είναι ελάχιστα ορατές παρά το φως και τον μεγεθυντικό φακό.

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα και θα κόψει σωστά τα νύχια σε οποιαδήποτε γωνία. Ο νυχοκόπτης είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να εφαρμόζει άνετα στο χέρι και να μην προκαλεί κόπωση ή κράμπες. Δεν χρειάζεται πλέον να πληρώνετε επαγγελματίες για να κόψουν τα νύχια του κατοικίδιου σας κάνοντας έτσι τη ζωή πιο εύκολη και για το κατοικίδιο σας.

ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν είναι δύσκολο στην χρήση, απλώς τοποθετήστε το νύχι και πιέστε, και ο νυχοκόπτης θα συγκρατήσει το νύχι για να αποφύγετε το χάος. Κατάλληλο για σκύλους, γάτες, κουνέλια, μεγάλους παπαγάλους…

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα: Πορτοκαλί-Γκρι

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/