-42%

Εκπαιδευτικό παιχνίδι με σχήματα για συναρμολόγηση και δωροεπιταγή

Το παιδί σας θα χαρεί να συνδυάσει διαφορετικά σχήματα και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μάθει, θα αναπτύξει τη φαντασία και τη συγκέντρωσή του και θα ενισχύσει τις ικανότητές του.

Εξοικονομήστε: 15,00 (41%)

Σε απόθεμα

20,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 20,992x 17,903x 15,90
Κωδικός προϊόντος: PatBlock Κατηγορίες: ,

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Με τη βοήθεια αυτού του εκπαιδευτικού σετ, το παιδί σας θα μάθει διαφορετικά σχήματα, θα ενισχύσει τις δεξιότητές του, τη φαντασία και τη συγκέντρωση. Το παιδί σας θα χαίρεται να συναρμολογεί τα πολύχρωμα ξύλινα πλακάκια διαφόρων σχημάτων, ενώ μαθαίνει και αναπτύσσεται.


155 ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Το σετ περιέχει 155 διαφορετικά ξύλινα σχήματα (τρίγωνα, τετράγωνα, κύκλους, εξάγωνα). Τα ξύλινα πλακάκια είναι κατασκευασμένα σε όμορφα χρώματα. Το παιδί σας θα διασκεδάσει και θα μάθει διαφορετικά σχήματα και χρώματα.


24 ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ

Το σετ περιλαμβάνει 24 διαφορετικές κάρτες με διαφορετικά σχήματα που μπορούν να συναρμολογηθούν με τα ξύλινα πλακάκια μας. Οι κάρτες περιλαμβάνουν διάφορα ζώα, ανθρώπους, σπίτια, έναν πύραυλο, ένα αυτοκίνητο και ένα αεροπλάνο. Φυσικά και τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να συνθέσουν σχήματα της αρεσκείας τους.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ

Αυτό το σετ είναι επίσης υπέροχο ως δώρο. Δώστε στο παιδί μόνο το καλύτερο και δώστε του ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι. Τα παιδιά λατρεύουν να συνδυάζουν διαφορετικά σχήματα και να παίζουν με αυτό το σετ. Μπορείτε επίσης να τα ενώσετε και να βάλετε μαζί τους κάποια φόρμα. Κατάλληλο για όλα τα παιδιά από 3 ετών.

Τα ξύλινα πλακάκια είναι υψηλής ποιότητας και όμορφα σχεδιασμένα, χωρίς αιχμηρές άκρες και κατάλληλα για τα χέρια των μικρών παιδιών.

Dodatne informacije text