- 42%
Προσφορά!

2 σε 1 Μαχαίρι Φρούτων

 • Μαχαίρι σχεδιασμού φρούτων 2 σε 1
 • Όμορφες μπάλες φρούτων, μπάλες παγωτού
 • Ανοξείδωτο ατσάλι, ανθεκτικό
 • Ιδανικό για κοπή καρπουζιού, πεπονιού, μήλων, και άλλων φρούτων…

   

   

14,99 25,90

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 14,99 / τεμ.22x 12,99 / τεμ.33x 11,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

 • Ασφαλείς αγορές

 • Διανομή κατ οίκον

 • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: OblikSad Κατηγορία:

2ΣΕ1 ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΦΡΟΥΤΩΝ

Με τη βοήθεια αυτού του μαχαιριού 2 σε 1, η κοπή φρούτων θα είναι πολύ διασκεδαστική και δημιουργική! Μπορείτε να φτιάξετε πολύχρωμες μπάλες φρούτων, να κόψετε φρούτα, να κάνετε μια όμορφη διακόσμηση φρούτων. Το στρογγυλό μέρος του μαχαιριού είναι κατάλληλο για  να διαμορφώσετε μπαλάκια φρούτων και παγωτού και η λεπίδα από την άλλη πλευρά είναι κατάλληλη για κοπή φρούτων με ακρίβεια.

ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΕΔΙΑ & ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ

Με τη βοήθεια αυτού του σκεύους κουζίνας, μπορείτε να διαμορφώσετε όμορφες μπάλες φρούτων. Φτιάξτε όμορφες δημιουργίες φρούτων, κόψτε τις μπάλες και σερβίρετε τις στο τραπέζι. Το κουτάλι είναι επίσης εξαιρετικό για παγωτό, φρούτο κουπέ.

Εξαιρετικό ειδικά για την κοπή καρπουζιών, πεπονιών, μήλων, ανανά, ακτινιδίου, για μπολ με φρούτα, μεζούρες παγωτό, δροσιστικά ποτά …

Ιδανικό για πάρτι, γάμους, γενέθλια, catering… Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μπάλες φρούτων σε ποτά και να δημιουργήσετε πολύχρωμα δροσιστικά ποτά. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!

ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

To φρούτο θα κοπεί τέλεια και με ακρίβεια. Μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά πιάτα ή ποτά με φρούτα.
Το μαχαίρι φρούτων 2σε1 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, ανθεκτικό και κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση.

Στη συσκευασία θα λάβετε ένα μαχαίρι φρούτων 2σε1 σε τυχαίο χρώμα.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/