-54%

2 σε 1 Μαχαίρι Φρούτων και δωροεπιταγή

  • Μαχαίρι σχεδιασμού φρούτων 2 σε 1
  • Όμορφες μπάλες φρούτων, μπάλες παγωτού
  • Ανοξείδωτο ατσάλι, ανθεκτικό
  • Ιδανικό για κοπή καρπουζιού, πεπονιού, μήλων, και άλλων φρούτων…

     

     

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: OblikSad Κατηγορίες: ,

 

2ΣΕ1 ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΦΡΟΥΤΩΝ

Με τη βοήθεια αυτού του μαχαιριού 2 σε 1, η κοπή φρούτων θα είναι πολύ διασκεδαστική και δημιουργική! Μπορείτε να φτιάξετε πολύχρωμες μπάλες φρούτων, να κόψετε φρούτα, να κάνετε μια όμορφη διακόσμηση φρούτων. Το στρογγυλό μέρος του μαχαιριού είναι κατάλληλο για  να διαμορφώσετε μπαλάκια φρούτων και παγωτού και η λεπίδα από την άλλη πλευρά είναι κατάλληλη για κοπή φρούτων με ακρίβεια.

ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΕΔΙΑ & ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ

Με τη βοήθεια αυτού του σκεύους κουζίνας, μπορείτε να διαμορφώσετε όμορφες μπάλες φρούτων. Φτιάξτε όμορφες δημιουργίες φρούτων, κόψτε τις μπάλες και σερβίρετε τις στο τραπέζι. Το κουτάλι είναι επίσης εξαιρετικό για παγωτό, φρούτο κουπέ.

Εξαιρετικό ειδικά για την κοπή καρπουζιών, πεπονιών, μήλων, ανανά, ακτινιδίου, για μπολ με φρούτα, μεζούρες παγωτό, δροσιστικά ποτά …

Ιδανικό για πάρτι, γάμους, γενέθλια, catering… Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μπάλες φρούτων σε ποτά και να δημιουργήσετε πολύχρωμα δροσιστικά ποτά. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!

 

ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

To φρούτο θα κοπεί τέλεια και με ακρίβεια. Μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά πιάτα ή ποτά με φρούτα.
Το μαχαίρι φρούτων 2σε1 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, ανθεκτικό και κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση.

Στη συσκευασία θα λάβετε ένα μαχαίρι φρούτων 2σε1 σε τυχαίο χρώμα.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.