-54%

Αξεσουάρ ραπτικής (1 + 1 ΔΩΡΕΑΝ) – FastNIT® και δωροεπιταγή

Θα απαλλαγείτε για πάντα από το κουραστικό και επίπονο τράβηγμα της κλωστής με αυτήν την επαναστατική εφεύρεση.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: NapNit Κατηγορίες: , , ,

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΛΩΣΤΗΣ

Ένα εξάρτημα που τραβάει κλωστή θα κάνει αυτή την δουλειά πολύ εύκολη! Αυτή είναι μια από τις πιο δύσκολες δουλειές για όποιον αγαπά να ράβει στο σπίτι, αλλά τώρα ακόμη και αυτό δεν θα είναι πια πρόβλημα. Το αξεσουάρ είναι μικρό, κομψό και εύκολο στη μεταφορά.

ΕΥΧΡΗΣΤΟ

Δεν χρειάζεται να εστιάσετε στην τρύπα της βελόνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τη βελόνα και να πατήσετε το κουμπί, να βάλετε την κλωστή ραψίματος στο γάντζο και όλα είναι ήδη τακτοποιημένα και τελειωμένα.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Το αξεσουάρ ραπτικής είναι κατάλληλο για όλους. Από αυτούς που ράβουν όλη τους τη ζωή, μέχρι τους νεότερους που μόλις μαθαίνουν να ράβουν στο χέρι. Είναι επίσης κατάλληλο για ηλικιωμένους που έχουν κακή όραση. Ένα αξεσουάρ που τραβάει την κλωστή είναι ένα υπέροχο δώρο για όποιον αγαπά το ράψιμο!

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Πλαστικό ABS
Χρώμα: Κίτρινο

 

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.