ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: πλαίσιο για συναρμολόγηση καρουζέλ και αυτοκινήτου και δωροεπιταγή

Με αυτά τα υπέροχα αξεσουάρ (αυτοκίνητο και καρουζέλ) τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν επιπλέον σχήματα και να διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο με τις μαγνητικές πλάκες KidArc.

14,99

1257 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 14,99 / τεμ.22x 12,99 / τεμ.33x 11,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: MTSet Κατηγορία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Σε αυτό το πακέτο λαμβάνετε ένα αυτοκίνητο και ένα καρουζέλ όπου τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικά σχήματα με τις μαγνητικές πλάκες KidArc και ακόμη περισσότερη διασκέδαση και σχήματα που μπορούν να δημιουργήσουν.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το αυτοκίνητο και το καρουζέλ είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό, μη τοξικό και ασφαλές πλαστικό ABS που δεν μπορεί να βλάψει τα παιδιά.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Πλαστικό ABS
Στη συσκευασία παίρνετε: 1x Καρουζέλ; 1x Αυτοκίνητο

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/