-68%

Πολυκόπτης Μυρωδικών και δωροεπιταγή

  • Εξαιρετικά ψιλοκομμένα μυρωδικά
  • Για μαϊντανό, μέντα, σκόρδο, βασιλικό, ρίγανη…
  • Εύκολο στη χρήση και στον καθαρισμό
  • Κανένα πρόβλημα με το κόψιμο μυρωδικών
Εξοικονομήστε: 26,00 (68%)

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

11,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 11,992x 10,903x 8,90
Κωδικός προϊόντος: MlinZelisc Κατηγορίες: , ,


ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΨΙΜΟ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ

Με αυτόν τον κόφτη θα κόψετε τα μυρωδικά πολύ εύκολα και γρήγορα. Ιδανικό για μαϊντανό, ρίγανη, σκόρδο, δυόσμο, βασιλικό, δεντρολίβανο..
Πολύ χρήσιμο σκεύος για κάθε κουζίνα. Τα μυρωδικά θα είναι καλά κομμένα και έτοιμα για μαγείρεμα ή ως προσθήκη στα πιάτα.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ

Αυτός ο κόφτης είναι πολύ αποτελεσματικός και γρήγορος. Δεν χρειάζεται να βγάζετε τον πίνακα κοπής και άλλα αξεσουάρ κουζίνας όταν κόβετε μυρωδικά. Προσφέρει ένα γρήγορο και αποτελεσματικό μύλο, φτιάχνετε βότανα, εξοικονομώντας πολύ περισσότερο χρόνο. Ο κόφτης είναι χειροκίνητος και λειτουργεί χωρίς μπαταρίες.

 

 


ΛΕΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο κόπτης είναι πολύ εύκολος στη χρήση. Το ανοίγετε και βάζετε τα μυρωδικά που θέλετε να ψιλοκόψετε, έπειτα γυρίζετε το καπάκι ανάποδα και αρχίζετε να ψιλοκόβετε.
Οι λεπίδες είναι αιχμηρές και αποτελεσματικές, κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο κόφτης μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και καθαρίζεται εύκολα.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.