- 50%
Προσφορά!

3D μαγνητικές πλάκες για παιδιά – (50 κομμάτια) – KidArc και δωροεπιταγή

Με αυτά τα μαγικά μαγνητικά κομμάτια, τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν για ώρες αντί να κάθονται μπροστά στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή, αναπτύσσοντας νέες δεξιότητες όπως οπτικοποίηση, δημιουργικότητα κ.λπ.

14,99 29,99

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 14,99 / τεμ.22x 12,99 / τεμ.33x 11,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ

Τα παιδιά θα περάσουν ώρες παίζοντας με αυτές τις μαγνητικές πλάκες. Εξαιρετικό εργαλείο για την ανάπτυξη της αναγνώρισης των χρωμάτων και των σχημάτων από τα παιδιά, της δημιουργικότητας και της φαντασίας, των πρακτικών και σχεδιαστικών δεξιοτήτων. Το τέλειο παιχνίδι για όλα τα παιδιά από 3 ετών και άνω.

ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ

Κατασκευασμένο από ποιοτικό πλαστικό ABS και ασφαλές μαγνητικό υλικό. Η λεία επιφάνεια και το στρογγυλεμένο σχέδιο δεν θα γρατσουνίσουν ή θα βλάψουν τα χέρια των παιδιών. Χρησιμοποιώντας τη διαδικασία συγκόλλησης με υπερήχους για καλύτερη αδιαβροχοποίηση, τα πριτσίνια στις άκρες για διπλή προστασία και ο μαγνήτης, δεν θα ξεκολλήσουν εύκολα, ανθεκτικά για μακροχρόνια χρήση.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Ιδανικό για χρήση σε οικογένεια, νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο κ.λπ. Απευθύνεται σε κάθε παιδί από 3 ετών. Γιατί αυτό το μαγνητικό σετ παιχνιδιών θα διασκεδάσει τα παιδιά για ώρες!

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αριθμός τεμαχίων: 50
Χρώμα: Διάφορα χρώματα
Υλικό: Πλαστικό ABS
Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/