- 66%
Προσφορά!

LED Μαγνητικό Τηλεσκοπικό Ραβδί

  • Ισχυρός μαγνήτης (χωρητικότητα 4,5 κιλών)
  • Ρυθμιζόμενη λαβή (19-69 εκ)
  • Ενσωματωμένο LED φώς
  • Εύκολη συλλογή μεταλλικών αντικειμένων, κλειδιών, παξιμαδιών, βιδών..

11,99 34,99

24 σε απόθεμα

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 11,99 / τεμ.22x 10,99 / τεμ.33x 8,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: MagLuc Κατηγορίες: ,

 

ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΜΑΓΝΗΤΗΣ

Η τηλεσκοπική ράβδος περιέχει ένα ισχυρό μαγνήτη χωρητικότητας 4,5 κιλών, με την βοήθεια του  οποίου μπορείτε να μπορείτε να ανασηκώσετε πολλά μεταλλικά αντικείμενα (κλειδιά, καρφιά, εργαλεία, παξιμάδια, μπουλόνια). Εξαιτίας του στενόμακρου σχεδιασμού της ράβδου, μπορείτε να φτάσετε και τα σημεία που δεν φτάνονται εύκολα. Πολύ χρήσιμο στο αυτοκίνητο, το σπίτι, το γραφείο, στην βιομηχανία και στο γκαράζ.


ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΧΕΡΟΥΛΙ

Η ράβδος έχει ρυθμιζόμενο χερούλι, μπορεί να ανοίξει από 19 εώς 69 εκ.
Η ράβδος είναι εργονομικά σχεδιασμένη, άνετη στο κράτημα και σταθερή.


ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ LED ΦΩΣ

Η τηλεσκοπική ράβδος έχει ένα μικρό ενσωματωμένο Led φώς, το οποίο εξασφαλίζει καλή ορατότητα σε σκοτεινά μέρη. Με την βοήθεια του LED φωτός στη ράβδο έχετε καλή ορατότητα στην περιοχή εργασίας και ελεύθερο το δεύτερο χέρι, καθώς δεν χρειάζεται να κρατάτε κάποια λάμπα.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/