-44%

Σετ με μαγνητικά τουβλάκια για παιδιά (42 τεμάχια) – MagBlock και δωροεπιταγή

Μια σειρά μαγνητικών παιχνιδιών για κατασκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δημιουργικά παιχνίδια για τη βελτίωση των δεξιοτήτων της επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών των παιδιών. Βοηθάει την ανάπτυξη και τον συντονισμό χεριού-ματιού, την οπτική επίγνωση του χώρου τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και την αύξηση της υπομονής.

Εξοικονομήστε: 19,00 (44%)

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

23,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 23,992x 20,903x 17,90
Κωδικός προϊόντος: MagDIY Κατηγορίες: , ,

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Τα σετ MagBlock είναι μαγνητικά ραβδιά και μπάλες διαφορετικών χρωμάτων για να ενισχύσουν τη διαφορετική σκέψη του παιδιού, την επίλυση προβλημάτων, τη συμβολική σκέψη και την αίσθηση του χρώματος. Αυτό το μαγνητικό σετ παιχνιδιών θα τονώσει τη χωρική τους σκέψη και θα βελτιώσει τον συντονισμό χεριού-ματιού. Τα παιδιά είναι ελεύθερα να δημιουργήσουν διάφορα σχήματα όπως αυτοκίνητα, ζώα, σπίτια ή οτιδήποτε βρίσκουν ενδιαφέρον και ευφάνταστο.

100% ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τα μαγνητικά τουβλάκια είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ABS, συμπαγή, λεία και χωρίς φθαλικές ενώσεις, μόλυβδο, κάδμιο και BPA. Είναι σχεδιασμένα σε μέγεθος που εμποδίζει τα παιδιά να τα καταπιούν κατά λάθος και επιτρέπει στους γονείς να κάνουν τα πράγματα που θέλουν με την ησυχία τους. Τα τουβλάκια έχουν μαγνήτες και στις δύο πλευρές, ώστε να μπορούν εύκολα να διπλωθούν και να ξεδιπλωθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες του παιδιού σας

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σχεδιάσαμε το σετ MagBlock με έντονα χρώματα που μπορούν εύκολα να τραβήξουν την προσοχή και την αγάπη των παιδιών. Αυτό είναι το τέλειο δώρο για παιδιά για γενέθλια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Ημέρα του Παιδιού και άλλες γιορτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Πολύχρωμο
Υλικό: 100% ασφαλές πλαστικό ABS
Στη συσκευασία υπάρχουν 42 τεμάχια μαγνητικών μπλοκ

Dodatne informacije text