-44%

Μαγνητικό παζλ για παιδιά – Χειμερινό παραμύθι (68 τεμάχια) και δωροεπιταγή

Ένα σετ παιχνιδιού που αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες, διεγείρει τη σκέψη και κυρίως χαλαρώνει το παιδί. Έως και 54 κομμάτια μαγνητικά αυτοκόλλητα και 14 επιπλέον κάρτες για ιδέες σε μία συσκευασία.

Εξοικονομήστε: 16,00 (44%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

19,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 19,992x 16,903x 14,90
Κωδικός προϊόντος: MagBook Κατηγορίες: , , ,

👉 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Το χειμώνα, τα παιδιά ανυπομονούν για χιόνι, χριστουγεννιάτικο δέντρο και δώρα. Αυτό το πακέτο παζλ θα τους δημιουργήσει μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων όποτε θέλουν. Οι μαγικές εικόνες του χιονάνθρωπου, οι παραμυθένιοι χαρακτήρες, η φύση, οι χιονάνθρωποι, ο Άγιος Βασίλης και πολλοί άλλοι θα τους συνεπάρουν αμέσως.

👉 ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Το παζλ είναι φτιαγμένο σε μορφή βιβλίου που ανοίγει και κλείνει. Τα παιδιά προσθέτουν μεμονωμένα κομμάτια στο εξώφυλλο (το οποίο έχει ενσωματωμένη μαγνητική βάση) και στοιβάζουν τους επιλεγμένους χαρακτήρες. Μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους με ιδέες από έως και 14 κάρτες που περιλαμβάνονται. Ο συνολικός αριθμός των μαγνητικών κομματιών για δίπλωμα στο εξώφυλλο φτάνει τα 54. Σίγουρα δεν θα ξεμείνετε ποτέ από ιδέες και επιλογές για διαφορετικά χειμωνιάτικα παραμύθια!

👉 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Αν θέλετε το παιδί σας να αναπτύξει τις δεξιότητές του ενώ παίζει, αυτό το παζλ είναι μια επιτυχία! Όχι μόνο θα αισθάνεται χαλαρός, αλλά θα βελτιώσει επιπλέον τις λεπτές κινητικές του δεξιότητες και θα αναπτύξει τη λογική σκέψη. Επιτρέψτε του να επιδοθεί στη δημιουργικότητα και αφήστε τον σε ένα μαγικό χειμωνιάτικο παραμύθι.

👉 Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ

Όχι μόνο τα παιδιά, αλλά όλη η οικογένεια θα απολαύσει τη συναρμολόγηση. Θα είστε περήφανοι για το τελικό προϊόν και θα χαρείτε με τη νέα σκηνή.

👉 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το χριστουγεννιάτικο σετ. Είναι ένα πραγματικά μοναδικό δώρο για τις γιορτές, που θα μείνει για πάντα στη μνήμη του παιδιού!

Το παζλ έχει ύψος 26 cm και πλάτος 19 cm και είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.