- 34%
Προσφορά!

Λάμπα κατά των κουνουπιών USB

  • Πολύ εύκολο στη χρήση!
  • Αντίο κουνούπια!
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία.
  • Έξυπνη παγίδα.

22,99 34,99

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: KomMali Κατηγορία:

ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ, ΑΝΤΙΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τόσο εύκολο! απλά πρέπει να πατήσετε το κουμπί σύλληψης και η παγίδα κουνουπιών θα αρχίσει να λειτουργεί

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Πατήστε το κουμπί λήψης και το κουμπί φωτισμού για να μπείτε στη λειτουργία έξυπνης αλλαγής ζώνης με συνολικά 7 μήκη κύματος, η οποία αλλάζει αυτόματα το μήκος κύματος κάθε 15 λεπτά.

 

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Είναι εύκολο στη χρήση, κατάλληλο για όλα τα δωμάτια όπου υπάρχουν κουνούπια. Είναι επίσης πολύ εύκολο να καθαριστεί. Αδειάστε το δοχείο και είναι έτοιμο να το επαναχρησιμοποιήσετε.

Υλικό: ABS
Χρώμα: Μαύρος
TDP: 5W
Λειτουργία: μέσω καλωδίου USB
Διαστάσεις: 12×21,5εκ

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/