-30%

Χρωματιστό δαχτυλίδι που αναβοσβήνει για άλματα και δωροεπιταγή

Ο τέλειος τρόπος για να σηκώσετε το παιδί σας από τον καναπέ και να το ενθαρρύνεται να ασχοληθεί με την σωματική δραστηριότητα με αστείες ασκήσεις! Το παιχνίδι θα σας εξαντλήσει την ενέργεια του, προσπαθήστε να πηδήξετε όσες περισσότερες φορές μπορείτε, ώστε να κάνετε τα φώτα να ανάψουν στα χρώματα του ουράνιου τόξου!

Εκκαθάριση

22,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 22,992x 19,903x 17,90
Κωδικός προϊόντος: JumpBall Κατηγορίες: , ,

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αυξήστε την σωματική άσκηση σας, καθώς και του παιδιού σας, με ένα δαχτυλίδι άλματος που αναβοσβήνει το οποίο είναι υπέροχο για όλες τις ηλικίες. Ενθαρρύνετε την σωματική άσκηση και οργανώστε έναν οικογενειακό διαγωνισμό για το ποιος θα πηδήξει περισσότερο το χρωματιστό δαχτυλίδι.

ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

Με κάθε επιτυχημένο άλμα, τα LED φώτα του εσωτερικού μηχανισμού ανάβουν στα όμορφα χρώματα του ουράνιου τόξου. Τα φώτα δεν χρειάζονται μπαταρίες ή φόρτιση, όσο ψηλότερα μπορείς να πηδήξεις, τόσο περισσότερο θα φωτίζονται.

 

ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Το δαχτυλίδι που βάζετε στο πόδι σας έχει εσωτερική γέμιση και δεν θα σας προκαλέσει ζημιά σε περίπτωση αποτυχημένου άλματος, οπότε το παιχνίδι είναι κατάλληλο και ασφαλές ακόμα και για παιδιά. Το υλικό είναι ανθεκτικό PVC, μη τοξικό, άοσμο και με σεβασμό προς την φύση.

ΛΟΙΠΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υλικό: PVC

Μήκος δαχτυλιδιού: περίπου 17 εκ

Μήκος ράβδου: περίπου 65 εκ

Χρώμα: κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλε, ροζ

Dodatne informacije text