- 54%
Προσφορά!

Απομίμηση ξύλου με λάστιχο καουτσούκ (2 τεμάχια)

  • Δημιουργήστε μια όμορφη απομίμηση ξύλου
  • Μαλακό, ποιοτικό καουτσούκ
  • Γραμμές σε χρώμα που μοιάζει με πραγματικό ξύλο
  • Για διάφορες λείες επιφάνειες

15,99 34,90

11 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 15,99 / τεμ.22x 13,99 / τεμ.33x 11,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΞΥΛΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Θέλετε να έχετε περισσότερες ξύλινες επιφάνειες στο σπίτι σας; Κανένα πρόβλημα! Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη απομίμηση ξύλου σε όλες τις επιφάνειες. Το χρώμα στην επιφάνεια θα μοιάζει με πραγματικό ξύλο!

ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ

 

Το λάστιχο είναι πολύ εύκολο στη χρήση, κατάλληλο και για αρχάριους. Βάψτε την επιφάνεια με το επιθυμητό χρώμα, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το καουτσούκ για να τραβήξετε το χρώμα και έτσι δημιουργείται μια όμορφη απομίμηση ξύλου. Όσο περισσότερο χρώμα εφαρμόζετε στην επιφάνεια, τόσο πιο όμορφη φαίνεται η υφή του ξύλου.

ΕΥΡΕΙΑ ΧΡΗΣΗ

Πολύ πρακτικό στη χρήση. Το καουτσούκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία λείων επιφανειών. Βάψτε το πάτωμα, το τραπέζι, την κουζίνα, το φράχτη, την ντουλάπα … Μετατρέψτε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια σε ξύλινη κατασκευή.

 

ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΛΑΣΤΙΧΟ

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό καουτσούκ, μη τοξικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Το λάστιχο είναι μαλακό και δεν βλάπτει το υλικό.
Δημιουργήστε μια όμορφη απομίμηση ξύλου. Όταν τραβάτε το λάστιχο πάνω από το χρώμα, δημιουργεί όμορφες γραμμές και κύκλους όπως βλέπουμε όταν κόβουμε πραγματικό ξύλο.


Υλικό: καουτσούκ Χρώμα: κόκκινο

Διαστάσεις: μεγάλο: 15 * 6,5 * 3 εκ. μικρό: 7,5 * 6,5 * 3 εκ

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@funavocado.gr.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/