- 33%
Προσφορά!

Επικολλητική ταινία Aquabond Extra Strong Waterproof και δωροεπιταγή

Η επικολλητική ταινία Aquabond Extra Strong Waterproof είναι μία υψηλής απόδοσης λύση που προσφέρει εξαιρετική συγκόλληση σε κάθε επιφάνεια, ακόμα και υποβρύχια. Η ισχυρή της προσκόλληση της επιτρέπει να συνδέεται σταθερά με γυαλί, τσιμεντένιο έδαφος, πλακάκι, πλαστικό, μέταλλο και ξύλο, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για διάφορες εφαρμογές.

19,99 29,99

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 19,99 / τεμ.22x 16,99 / τεμ.33x 14,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

 • Ασφαλείς αγορές

 • Διανομή κατ οίκον

 • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: FlexTrak Κατηγορία:

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Κολλήστε την όπουδήποτε, είτε είναι γυαλί, τσιμεντένια, πλακάκια, πλαστικό, μέταλλο ή ξύλο, τόσο κάτω από όσο και πάνω από το νερό.

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗΣ

Το υψηλής πολυμερισμού συνθετικό μας κόλλα εξασφαλίζει μία ανθεκτική σύνδεση, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗΣ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

Με εξαιρετικές αδιάβροχες ιδιότητες, η ταινία μας εγγυάται πλήρη προστασία από υγρασία και διαρροές.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ

Κατασκευασμένη για να διαρκέσει, η επικολλητική μας ταινία είναι σχεδιασμένη για να αντέχει στις πιο δύσκολες συνθήκες, παρέχοντας μακροχρόνιες λύσεις.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Χρώμα: Μαύρο
Διαστάσεις: περίπου 10×162 εκατοστά

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κριτικές πελατών

  Aksu

  Αυτή η επικολλητική ταινία αδιάβροχης υψηλής αντοχής είναι το ιδανικό εργαλείο για όλα τα DIY έργα μου. Είναι αρκετά δυνατή για να αντέξει την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες και είναι εύκολη στη χρήση. Η ταινία είναι επίσης αδιάβροχη και κολλάει καλά σε περισσότερες επιφάνειες. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  Akilles

  Αυτή η επικολλητική ταινία αδιάβροχης υψηλής αντοχής είναι η ιδανική λύση για όλα τα εξωτερικά μου έργα. Είναι ισχυρή και αδιάβροχη, οπότε ξέρω ότι τα έργα μου θα παραμείνουν ασφαλή. Η ταινία είναι επίσης εύκολη στη χρήση και κολλάει καλά σε περισσότερες επιφάνειες. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  Dimitra

  Αυτή η επικολλητική ταινία αδιάβροχης υψηλής αντοχής είναι το ιδανικό εργαλείο για όλα τα DIY έργα μου. Είναι αρκετά δυνατή για να αντέξει την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες και είναι εύκολη στη χρήση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα και θα τη συνιστούσα ανεπιφύλακτα στους φίλους μου!

  Katerina

  Αυτή η επικολλητική ταινία αδιάβροχης υψηλής αντοχής είναι απαραίτητη για οποιοδήποτε έργο βελτίωσης του σπιτιού. Είναι πολύ ισχυρή και αδιάβροχη, οπότε ξέρω ότι τα έργα μου θα παραμείνουν ασφαλή. Η ταινία είναι επίσης εύκολη στη χρήση και κολλάει καλά σε περισσότερες επιφάνειες. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  Konstantina

  Αυτή η επικολλητική ταινία αδιάβροχης υψηλής αντοχής είναι ιδανική για όλα τα DIY έργα μου. Είναι εύκολη στη χρήση και αρκετά δυνατή για να κρατήσει τα έργα μου. Η ταινία είναι επίσης αδιάβροχη, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχώ ότι θα βραχεί από τη βροχή. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Προσθέστε μια κριτική
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/