- 42%
Προσφορά!

Πατάκι ενάντια στον αέρα και στη σκόνη – STOPPERY®

Αποτελεσματικά αποτρέπει τα ενοχλητικά ρεύματα αέρα και προστατεύει το δωμάτιο από σκόνη, έντομα ή υγρασία. Είναι αφαιρούμενο και λειτουργεί επίσης ως μόνωση ήχου.

21,99 37,99

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 21,99 / τεμ.22x 18,99 / τεμ.33x 16,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: DoorStop Κατηγορίες: ,

Διατηρεί τη θερμότητα, προλαμβάνει τις ροές αέρα και σας βοηθά να εξοικονομήσετε κόστος ενέργειας, καθώς ο αέρας δεν διαφεύγει από το δωμάτιο. Ταυτόχρονα, το προϊόν παρέχει καλύτερη ακουστική μόνωση.
Γρήγορη εγκατάσταση σε μόλις 2 λεπτά.

Δεν βλάπτει την πόρτα και μπορεί να ρυθμιστεί στο επιθυμητό μέγεθος.

Διατηρεί τη θερμότητα, προλαμβάνει τις ροές αέρα και σας βοηθά να εξοικονομήσετε στο κόστος ενέργειας, καθώς ο αέρας δεν διαφεύγει από το δωμάτιο. Ταυτόχρονα, το προϊόν παρέχει καλύτερη ακουστική μόνωση.
Γρήγορη εγκατάσταση σε μόλις 2 λεπτά.
Δεν βλάπτει την πόρτα και μπορεί να ρυθμιστεί στο επιθυμητό μέγεθος.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Τελικά, αποκτάτε ένα προϊόν που θα σας παρέχει προστασία κατά των αεραγωγών που εισέρχονται στο δωμάτιο όλο το χρόνο! Τους πιο κρύους μήνες θα διατηρεί τον ζεστό αέρα στο δωμάτιο και το καλοκαίρι θα σταματήσει αποτελεσματικά την εισβολή ενοχλητικών εντόμων. Πλέον δεν θα πρέπει να καθαρίζετε το πάτωμα πολλές φορές λόγω της σκόνης ή να ανησυχείτε για τις αεραγωγούς που σας προκαλούν πονοκέφαλο. Το πλεονέκτημά του είναι επίσης ότι αποκλείει το φως και λειτουργεί ως ηχομόνωση. Εγκαταστήστε το Stoppery και απολαύστε το δωμάτιό σας.

ΘΑ ΚΙΝΕΊΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ

Θα εγκαταστήσετε το Stoppery πολύ γρήγορα, σε περίπου 2 λεπτά. Κόψτε το στο πλάτος που επιθυμείτε, κολλήστε το και θα εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Μπορείτε να το αφαιρέσετε ανά πάσα στιγμή και να το τοποθετήσετε σε μια άλλη πόρτα ή παράθυρο. Είναι κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες και η ολίσθηση σε χαλιά ή ταπετσαρίες είναι εύκολη. Έχει μια αποσπώμενη στερεή βάση που αποδίδει όταν καθαρίζετε το πάτωμα και στη συνέχεια κολλάει πάλι.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗΣ

Το Stoppery θα διατηρήσει τη λειτουργικότητά του όταν η πόρτα ανοίγει και κλείνει καθημερινά. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα, το οποίο εξασφαλίζει μακροχρόνια χρησιμότητα του προϊόντος.

ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ

Έχει μια λαβή που δεν προκαλεί ενοχλητικές γρατζουνιές στο δάπεδο ή τα τζάμια, δε βλάπτει το δάπεδο ή τα παράθυρα. Είναι πρακτικό, ανθεκτικό και οικονομικό για κάθε οικογένεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: μαύρο
Υλικό: οικολογικό δέρμα, αφρός
Διαστάσεις: πλάτος: 96 εκ., ύψος: περ. 8 εκ.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/