-44%

Βούρτσα με θήκη απορρυπαντικού (1+1 ΔΩΡΕΑΝ) – DishBru™ και δωροεπιταγή

Αυτή η βούρτσα είναι η ιδανική επιλογή όταν πρόκειται για το πλύσιμο των πιάτων. Όχι μόνο θα καθαρίσει σχολαστικά τα πάντα, αλλά θα αποτρέψει και τραυματισμούς κατά το πλύσιμο αιχμηρών αντικειμένων και θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και χρήμα!

Και όχι μόνο αυτό! Με αυτήν την πολυλειτουργική βούρτσα, εκτός από τα πιάτα, θα καθαρίσετε και όλα τα μέρη της κουζίνας, όπως τη σόμπα, τον φούρνο ή τα πλακάκια.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: DishBru Κατηγορίες: ,

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Μην φοβάστε τη ζημιά που μπορεί να προκληθεί κατά το τρίψιμο και το ξύσιμο, γιατί οι ίνες της βούρτσας είναι μέτριας πυκνότητας και μαλακές – θα προστατεύσουν με επιτυχία τα πιάτα ή τις ευαίσθητες επιφάνειές σας. Με ένα πινέλο μπορείτε να καθαρίσετε διάφορα πιάτα, αλλά και άλλα σημεία της κουζίνας, όπως τη σόμπα ή τον φούρνο.

ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Αυτή η πρωτοποριακή βούρτσα πλύσης σας προσφέρει ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και οικονομία. Γιατί να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε σφουγγάρια, όταν όλα μπορούν να είναι πολύ πιο εύκολα και πρακτικά; Η βούρτσα έχει ένα άνοιγμα στο οποίο χύνεται απευθείας το απορρυπαντικό.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Αντιολισθητική λαβή, λεπτή βούρτσα, αφαιρεί εύκολα την υπόλοιπη βρωμιά από τα πιάτα, γεγονός που μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά τη βρωμιά στα χέρια σας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Τυχαίο
Υλικό: πλαστικό υψηλής ποιότητας
Διαστάσεις: 8.5cm x 7cm
Η συσκευασία περιλαμβάνει: 2x βούρτσες με θήκη απορρυπαντικού

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.