- 42%
Προσφορά!

Φορητό ψηφιακό αλκοτέστ και δωροεπιταγή

Το ψηφιακό αλκοτέστ είναι σήμερα η πιο άμεσα διαθέσιμη συσκευή για την εκτίμηση της περιεκτικότητας αλκοόλ στο αίμα.

22,99 39,90

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 22,99 / τεμ.22x 19,99 / τεμ.33x 17,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: DALK Κατηγορίες: ,

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΟ ΑΙΜΑ

Το ψηφιακό αλκοοτέστ σας επιτρέπει να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή την περιεκτικότητα του αλκοόλ στο αίμα. Το προϊόν θα ηχεί συνεχώς για να σας προειδοποιεί για την περιεκτικότητα σε αλκοόλ στο αίμα σας.

ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ

Απολαύστε την καλή παρέα και το ποτό σας χωρίς ανησυχίες ή ερωτήσεις σχετικά με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Τώρα, με αυτό το αλκοτέστ, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την περιεκτικότητα του αλκοόλ στο σώμα σας.

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ

Είναι εύκολο στη χρήση. Για τη λειτουργία απαιτούνται δύο αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ. Μόλις τις βάλετε, μπορείτε να ξεκινήσετε τη χρήση. Φυσήξτε τον αέρα στο αλκοτέστ, το οποίο θα υπολογίσει την περιεκτικότητα του αλκοόλ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

Η ανάλυση της περιεκτικότητας του αλκοόλ στο αίμα σας είναι απλή, ώστε να μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χρώμα: μαύρο
Διαστάσεις: 110x70x25mm
Μπαταρίες: 2 x αλκαλικές μπαταρίες AAA (δεν συμπεριλαμβάνονται)
Σημείωση: Το προϊόν έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και η εμφάνιση αλκοολισμού στο προϊόν είναι καθαρά ενημερωτική.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/