- 25%
Προσφορά!

Ξυριστική μηχανή για κούρεμα μαλλιών και περιποίηση της γενειάδας και δωροεπιταγή

Η κουρευτική μηχανής υψηλής απόδοσης είναι απίστευτα ακριβής όταν κόβετε μαλλιά και γένια. Μπορείτε να την καθαρίσετε με νερό και με φόρτιση μέσω USB θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε έως και δύο ώρες!

29,99 40,00

Εκκαθάριση
Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 29,99 / τεμ.22x 25,99 / τεμ.33x 22,99 / τεμ.

Μοντέλο: Με δείγμα

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: BritClip Κατηγορίες: ,

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η ξυριστική μηχανή είναι εξοπλισμένη με μια αιχμηρή λεπίδα σε σχήμα Τ και έναν ισχυρό κινητήρα που εξασφαλίζει ακρίβεια υψηλής απόδοσης. Σας επιτρέπει να κάνετε οποιοδήποτε σχέδιο ενώ αποτρέπει τον ερεθισμό του δέρματος.

 

ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΤΑΙ

Η λεπίδα κοπής είναι αδιάβροχη. Μπορείτε να την καθαρίσετε γρήγορα κάτω από τρεχούμενο νερό, και μην ξεχνάτε να το κάνετε μετά από κάθε χρήση του μηχανήματος, καθώς αυτό θα αποτρέψει τη συσσώρευση βακτηρίων. Το μηχάνημά σας θα παραμείνει καθαρό για πάντα.

 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ USB

Η επαγγελματική κουρευτική μηχανή είναι εξοπλισμένη με μπαταρία λιθίου 1200mAh. Χρειάζονται μόνο δύο ώρες για να φορτίσετε μια πλήρη μπαταρία και η ασύρματη χρήση της διαρκεί 120 λεπτά. Μπορεί να συνδεθεί μέσω USB μέσω φόρτισης και επαναχρησιμοποίησης.

ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Η κουρευτική μηχανή διαθέτει ένα ισχυρό και ανθεκτικό μοτέρ με κοφτερή λεπίδα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κολλάει ακόμη και με τους πιο πυκνούς και βαρύτερους τύπους μαλλιών. Είναι εξοπλισμένο με 4 τύπους οδηγών χτενών (1,5 mm / 2 mm / 3 mm / 4 mm) που πληρούν διαφορετικές απαιτήσεις μήκους.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/