-43%

Αυτοκόλλητη διακοσμητική τρισδιάστατη ταπετσαρία (10 τεμάχια) – BrickWall και δωροεπιταγή

Με τη βοήθεια αυτών των διακοσμητικών τρισδιάστατων ταπετσαριών σε σχήμα τούβλου, θα μπορέσετε να ομορφύνετε κάθε χώρο και να προστατεύσετε τους τοίχους, παρέχοντας παράλληλα θερμομόνωση και ηχομόνωση στο σπίτι σας.

Εξοικονομήστε: 15,49 (43%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

20,50

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 20,502x 17,903x 15,90
Κωδικός προϊόντος: BrickWall Κατηγορίες: , ,

ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Είναι ιδανική για να καλύψει ένα κατεστραμμένο σημείο του τοίχου μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, χωρίς μεγάλα έξοδα και χάσιμο χρόνου. Το συγκεκριμένο σχέδιο της ίδιας της ταπετσαρίας δίνει ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα, που ομορφαίνει ακόμη περισσότερο τον χώρο. Έχετε πλήρη ηχομόνωση και θερμομόνωση.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΥΛΙΚΟ

Είναι κατασκευασμένα από ειδικό μαλακό υλικό που παρέχει πρόσθετη προστασία στον τοίχο, καθώς και πλήρη προστασία των μικρών παιδιών σε περίπτωση πρόσκρουσης. Η ίδια η ταπετσαρία είναι αδιάβροχη, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον καθαρισμό της ή τη διατήρηση της ποιότητάς της όταν έρχεται σε επαφή με το νερό.

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Δεδομένου ότι η ταπετσαρία είναι αυτοκόλλητη δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κόλλα και άλλα εργαλεία. Απλώς αφαιρέστε το προστατευτικό φύλλο από το πίσω μέρος της ταπετσαρίας, κολλήστε το στην επιθυμητή επιφάνεια και πιέστε απαλά με ένα πανί. Μπορείτε εύκολα να το κόψετε αν δεν σας αρέσει το τυπικό μέγεθος. Καθαρίστε και στεγνώστε την επιφάνεια του τοίχου πριν την εγκατάσταση.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Άσπρο
Υλικό: Αφρός XPE υψηλής ποιότητας
Διαστάσεις: 35 cm x 38 cm
Στη συσκευασία παίρνετε 10 κομμάτια αυτοκόλλητης ταπετσαρίας

Dodatne informacije text