- 30%
Προσφορά!

Αυτοκόλλητη διακοσμητική τρισδιάστατη ταπετσαρία (10 τεμάχια) – BrickWall και δωροεπιταγή

Με αυτές τις τρισδιάστατες ταπετσαρίες σε σχήμα τούβλου, αναβαθμίζετε τον χώρο και προστατεύετε τους τοίχους.
1x = πακέτο με 10 αυτοκόλλητα (1,33 τ.μ.)
2x = πακέτο με 20 αυτοκόλλητα (2,66 τ.μ.)
3x = πακέτο με 30 αυτοκόλλητα (3,99 τ.μ.)
5x = πακέτο με 50 αυτοκόλλητα (6,65 τ.μ.)
10x = πακέτο με 100 αυτοκόλλητα (13,3 τ.μ.)
15x = πακέτο με 150 αυτοκόλλητα (19,95 τ.μ.)

Διαστάσεις ενός αυτοκόλλητου: 35 cm x 38 cm

15,99 22,99

4539 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
11x 15,99 / τεμ.22x 13,99 / τεμ.33x 11,99 / τεμ.
Δημοφιλές
55x 12,99 / τεμ.1010x 10,99 / τεμ.1515x 9,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Είναι ιδανική για να καλύψει ένα κατεστραμμένο σημείο του τοίχου μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, χωρίς μεγάλα έξοδα και χάσιμο χρόνου. Το συγκεκριμένο σχέδιο της ίδιας της ταπετσαρίας δίνει ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα, που ομορφαίνει ακόμη περισσότερο τον χώρο. Έχετε πλήρη ηχομόνωση και θερμομόνωση.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΥΛΙΚΟ

Είναι κατασκευασμένα από ειδικό μαλακό υλικό που παρέχει πρόσθετη προστασία στον τοίχο, καθώς και πλήρη προστασία των μικρών παιδιών σε περίπτωση πρόσκρουσης. Η ίδια η ταπετσαρία είναι αδιάβροχη, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον καθαρισμό της ή τη διατήρηση της ποιότητάς της όταν έρχεται σε επαφή με το νερό.

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Δεδομένου ότι η ταπετσαρία είναι αυτοκόλλητη δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κόλλα και άλλα εργαλεία. Απλώς αφαιρέστε το προστατευτικό φύλλο από το πίσω μέρος της ταπετσαρίας, κολλήστε το στην επιθυμητή επιφάνεια και πιέστε απαλά με ένα πανί. Μπορείτε εύκολα να το κόψετε αν δεν σας αρέσει το τυπικό μέγεθος. Καθαρίστε και στεγνώστε την επιφάνεια του τοίχου πριν την εγκατάσταση.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Άσπρο
Υλικό: Αφρός XPE υψηλής ποιότητας
Διαστάσεις: 35 cm x 38 cm
Στη συσκευασία παίρνετε 10 κομμάτια αυτοκόλλητης ταπετσαρίας

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/